Connect with us

Domaće serije

KOLO SREĆE se završava, a evo koju NOVU DOMAĆU SERIJU gledamo u ISTOM TERMINU!

Uskoro se opraštamo od serije „Kolo sreće“

Published

on

Kolo sreće

Kolo sreće od kraja deli još nekih tridesetak epizoda. Saga o životnim nedaćama Mare Raketić i njene porodice polako, ali sigurno bliži se kraju. Ostalo je još nekih mesec dana emitovanja telenovele koja nas je sve opčinila dirljivim scenarijom, toplim likovima i njihovom životnom pričom. Ipak, rastanak se primakao.

Kako nezvanično saznajemo, u terminu ove serije, koja se emituje na TV Prva od 21.00, od 1. jula kada će biti prikazana poslednja epizoda serije „Kolo sreće“ emitovaće se nova telenovela „Inovative“ produkcije – Mala supruga.

Za sve one koji su sada pomalo zbunjeni ovom informacijom, jer smo već pisali o tome da će se „Mala supruga“ emitovati umesto „Igre sudbine“ tokom letnjih meseci, dok se popularna telenovela sa novim epizodama ne vrati u septembru, sledi i objašnjenje.

Telenovela „Mala supruga“ emitovaće se umesto obe serije, odnosno, prikazivaće se dve epizode. To znači da leto na TV Prva odvojite za ljubavne muke mlade Đurđice koju će, kako smo već pisali, tumačiti junakinja serije „Kolo sreće“ – Srna Đenadić.

Nova telenovela koja će se emitovati od jula na TV Prva donosi nam klasičnu priču o ljubavnom trouglu, u originalu Mir Jam smeštenu u epohu, ali u adaptaciji, ipak, ispričanu u sasvremeno doba.

U središtu ovog romana je naivna i prostodušna mlada žena sa sela, mirazdžijka neiskvarenog srca. Njeni problemi i zaplet ove povesti počinju udajom za lekara iz grada koji u brak ulazi iz računa, ne prekidajući vezu sa dugogodišnjom ljubavnicom.

Preokret nastaje zaljubljivanjem muža u ženu, bolesnom ljubomorom ljubavnice i trijumfom snažne i poštene ljubavi male supruge, koja se izdiže iznad svog okruženja, dokazujući da je sve samo ne – seljančica.

Scenaristkinja Aleksandra Kostadinović pobrinula se za to da se odnosi i biografije likova očuvaju i verno prenesu u moderno doba. U planu je stotinu epizoda.

Igra sudbine odlazi na odmor!

U ekskluzivnom intervjuu za naš portal, producent Nikola Burovac otkrio je da će se u glumačkoj postavi naći mnoga poznata imena iz popularnih domaćih serija.

Osim Srne Đenadić, koja u seriji „Kolo sreće“ tumači lik Jelisavete, seriji „Mala supruga“ pridružiće se još jedna zvezda iste telenovele, a reč je o mladom glumcu Nikoli Malbaši, koji u seriji o mukama Mare Raketić tumači rolu Đorđa.

Nikola Malbaša Kolo sreće

Mladog glumca gledali smo i u serijama „Moja generacija Z“, „Istine i laži“, „Urgentni centar“…

– Pored Srne tu su i Nikola Malbaša, Milica Burazer, Anika Grujić, Tamara Radovanović. Izuzetna je glumačka postava, a biće i iznenađenja – istakao je Burovac, dodajući da su se za ovu seriju odlučili zbog popularnosti telenovela kao žanra, ali i uspeha ranijih TV adaptacija romana Mir Jam.

– Želeli smo da uradimo nešto drugačije, da ono sto je napisano u epohi smestimo u sadašnje vreme. Znamo da naši ljudi vole Mir Jam i da su godinama unazad rađene serije po motivima njenih romana.  Ovaj roman je poseban, krase ga snažni emotivni dijalozi, i pre svega jedna melodramska priča o ljubavnom trouglu, između muža, žene i njegove ljubavnice .

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin/IMDb/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

 

 

 

Advertisement