Connect with us

Domaće serije

EKSKLUZIVNO Počelo snimanje druge sezone serije 12 REČI! Evo GDE se snimaju PRVE SCENE!

O čemu se radi u drugoj sezoni?

Published

on

12 reči

12 reči zvanično je dobila drugu sezonu, a nedavno je u ćelijama zatvora u Pančevu pala i prav klapa novog ciklusa ove triler serije koja nas vodi u misteriozni svet kriptovaluta.

Sam naziv „12 reči“ označava šifru ili verifikacioni kod za novčanik u kom su kriptovalute, a serija obrađuje živote ljudi upletenih u brutalne kriminalne radnje stavljajući u fokus unutrašnje borbe likova i njihove odnose.

Mladi pravnik sa problematičnom prošlošću, Miloš Ivanović, dobija posao u kancelariji poznatog beogradskog advokata. Postaje zastupnik odbrane u velikom procesu protiv mafijaškog bosa čija imperija je uzdrmana.

Tokom studija prava Miloš je upao u nevolje i zbog toga nije lako došao do dozvole da se bavi advokaturom, odnosno da bude upisan u imenik Advokatske komore.

Zbog „crne mrlje“ u biografiji Miloš je godinama živeo na socijalnoj margini. Međutim, advokat Tomislav Grubor otvara Milošu vrata velike, čuvene advokatske kancelarije. Grubor zastupa kriminalnu organizaciju na čijem čelu je Žarko Čečerina koji je pod istragom.

U nedostatku drugih mogućnosti, kada su im svi računi blokirani, Čečerina odlučuje da poslove nastavi da obavlja preko kriptovaluta. Suočen sa ličnom krizom i sa strukturama moći, Miloš će morati da bira između lojalnosti i pravde…

Jedan od vodećih ženskih likova u prvoj sezoni bila je i Danica Vlahović. Njen suprug Nemanja Vlahović, računovođa i finansijski savetnik Žarka Čečerine, prinuđen je da beži u Srbiju. Deo zapleta prati i kako Danica, koja ostaje sama sa decom u Crnoj Gori, rešava novonastale probleme i pokušava da pomogne mužu u nevolji.

Uloge: Viktor Savić, Tihomir Stanić, Ivana Vuković, Marija Bergam, Miloš Pejović, Mirsad Tuka

Režija: Jelena Stolica

Žanr: Triler, krimnalistička

Produkcija: Telekom Srbija i Public film, 2020.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement