Connect with us

Emisije

SURVIVOR SRBIJA 2022: Publika ODLUČILA! Ova ČETIRI takmičara IDU u FINALE! Evo i KO!

Milica Dabović NIJE jedan od potencijalnih pobednika. A evo KO jeste!

Published

on

Survivor 2022 Milica Dabović

Survivor Srbija 2022: Milica Dabović briznula je u suze koje su se pretvorile u žestok plač onog trenutka kada je saznala da će neko iz njenog tima morati da bude nominovan. Kako se Crveni tim lošije pokazao u poslednjoj turi nadematanje za nominacije i izbacivanje, sasvim logično je i usledila odluka da će neko od njihovih takmičara ovog puta morati da napusti Survivor.

Milica Dabović je burno odreagovala na ovo i kroz plač poručila da ne zna kako će moći bilo koga od njih nominuje jer se vezala za sve članove svog tima. U komentarima ispod telsta o njenom plakanju na portalu Nova S, međutim, nije bilo mnogo onih koji su saosećali sa našom poznatom košarkašicom, a većina je njene suze ocenila kao krokodilske i manipulatorske.

Gledaoci Survivora, takođe su saglasni da su Nađa, Maša i Steva najozbiljniji kandidati za ispadanje, ali pošto je Nađa uzela lični imunitet, onda se taj izbor svodi na dva imena.

Međutim, ono što je nama bilo zanimljivije od procene publike od toga ko će ispasti, jeste mišljenje gledalaca koja to četiri takmičara odlaze u finale i bore se do kraja.

– Milica i Stefan u finale pa neka pobedi bolji ili srećniji a u plavom timu Nika i Goran … Ovih četvoro takmičara su najstandardnijiu svojim plemenima i najbolji u igrama – poručuje jedan Zoran, a većina gledalaca se slaže u ovoj oceni.

Šta vi mislite o proceni da ova četvorka ide do samog finala?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin/Nova S

Advertisement