Connect with us

Emisije

SURVIVOR SRBIJA 2022: Srbija ŠOKIRANA! Vlada IZBAČEN! Nađa ima TAKTIKU, a evo i KOJU!

Da li je Nađa naivna kao što se predstavlja?

Published

on

Survivor

Survivor Srbija 2022: Crveno pleme nominovalo je Vladimira, drugog duelistu Stefana nominovala je Nađa, koja je osvojila plemenski imunitet.

Vladimir i Stefan iz crvenog tima borili su se u igri za opstanak. Ipak, Stefan je bio bolji, pa je Vladimir napustio Survivor.

I dok je tim izglasao Vladu, Stefana je izglasala Nađa koja je imala ogrlicu za lični imunitet.

On joj to nije zamerio, a u duelu je manje uspešan bio Vladimir koji je i napustio takmičenja.

Reakcije publike bile su pretežno negativne jer je mnogo onih koji smatraju da je on bio jedan od glavnih kandidata za pobedu.

Najviše je bilo onih koji su pisali da se ovome najviše raduje Mina, s obzirom na to da gaji simpatije prema Vladi, a da će joj se on sada pridružiti u Velikom veću.

Njegovo ispadanje iz popularnog šou programa iznenadilo je gledaoce jer se nije očekivalo da baš on bude sledeći koji će otići u Veliko veće.

Kada je Nađa osvojila ogrlicu ličnog imuniteta, mnogi su se ponadali da će kao kaznu za višemesečno „šikaniranje“ nominovati milicu Dabović, ali je „moćni miš“ ipak odabrala Stefana.

On je kao jedna od najjačih karika crvenog tima uspešno savladao Govedaricu, te je on ispao iz Survivora.

Vladimir je po izlasku priznao da se nadao pobedi, ali da je svakako zahvalan na ova dva meseca druženja sa saborcima iz crvenog plemena.

Njegovo učešće u Survivoru će se pamtiti po neverovatnoj spretnosti i snalažljivosti u gotovo svim zadacima. Gledaocima je bio simpatičan i zbog visine za koju su mislili da će mu biti problem u Survivoru. To se pokazalo kao netačno, pa je Vladimir često bio uspešniji u igrama od fizički spremnijih takmičara, poput Stevana.

Govedarica se tokom boravka u Survivoru nije zamerio nikome, te je i zbog toga bio među omiljenim takmičarima. Međutim, to je i razlog zašto nekima nije bio drag.

Naime, tokom sukoba između Milice Dabović i Nađe Erić on se nikada nije ponudio da bude „zaštitnik“ mnogo mnlađoj takmičarki, pa je zbog toga naišao na kritike jednog dela gledalaca.

Vladimirovo učešće u Survivoru biće zapamćeno i po „zamalo“ vezi sa Minom Nikolić. Ćerka slavnog glumca Marka Nikolića nije krila simpatije prema njemu, ali je pred kraj svog učešća naišla na hladan tuš od strane Govedarice. Iako je Mina otvoreno govorila o tome da joj se Vlada dopada, on je priznao da ne gaji iste emocije prema njoj.

Da li će tako ostati i u nastavku Survivora, jer će sada oboje biti u Velikom veću, saznajte u narednim epizodama.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin/Nova.rs

Izvor Film i TV/Nova S

Advertisement