Connect with us

Domaće serije

JUŽNI VETAR 2 Otkrivamo: Počinje snimanje DRUGE SEZONE SERIJE! Evo i KADA!

Ekipa na okupu, prva klapa samo što nije!

Published

on

Južni vetar serija dodaje GAS! Miloš Avramović, reditelj i scenarista filma i serije Južni vetar obradovao je sve fanove velikog bioskopskog hita vestima koje je sa pratiocima podelio na svom zvaničnom instagram profilu. Pripreme za drugu sezonu serije su – u toku.

„Malo jači gas! Ekipa JV spremna za nastavak serije!“, objavio je Avramović na svom Instagramu, a vest je u objavi na svom profilu, doduše dve nedelje ranije potvrdio i glavni glumac filma Miloš Biković.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Avramović (@awramovsky)

Na fotografiji koju je Avramović objavio na instagramu vidi se producentski deo ekipa na okupu, što znači da nas prva klapa očekuje uskoro.

Scenario je napisan. Potvrđena su mnoga velika, pa čak i svetska glumačka imena. Glumac Miodrag Radonjić, jedan od glavnih junaka, kaže da sa nestrpljenjem iščekuje da ponovo postane Baća.

– Trebalo bi da počnemo snimanje krajem proleća i to će biti veliki projekat s obzirom na to da se radnja druge sezone dešava na više različitih lokacija širom sveta. Imaćemo veoma zahtevan posao. Scenario je jako uzbudljiv i imamo mnogo novih likova i priča. Završavamo i neke priče koje su se dešavale u prethodnom nastavku serije, ali i u drugom delu filma, tako da se nadam da će publika dobro reagovati na novu sezonu.

Na pitanje da li će se Baća u novim epizodama najzad opametiti i krenuti nekim drugim putem, Miodrag Radonjić odgovara:

– Baća će doživeti promenu u toku same druge sezone i to je za mene kao glumca potentan zadatak. Mislim da je i važno kada se rade nastavci koji su uspešni, da imamo razvoj likova, promene, lomove, drame, tako da sam srećan jer vidim da je tos ve sadržano u scenariju. Avramović je vrlo fleksibilan i prima sve indikacije. Uvek najtransparentnije pričamo o scenama i predlažemo jedan drugom rešenja i imamo divnu saradnju.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV

Advertisement