Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO Hoće li se Lidija Vukićević vratiti u seriju IGRA SUDBINE? Evo koja je MILEVICINA sudbina!

Da li još čekamo Milevicino poslednje zbogom?

Published

on

Igra sudbine Lidija Vukićević

Igra sudbine lagano, ali sigurno „gazi“ ka finalu treće sezone. Novi likovi talasaju inače nikad mirno more kojim plove Kanački, a posebnu buru prethodne nedelje podigla je Mira Banjac čija je Madam Deni preko noći postala omiljeni lik gledalaca.

Ipak, u susret novim epizodama ne možemo se, a ne zapitati, gde su neki od starih junaka i glumaca koji su nas u tim rolama do sada zabavljali. Na najspektakularniji način to je činila Ministarka Milevica Tankosić, koju je Lidija Vukićević učinila neponovljivom – i likom i delom!

Ipak, Milevica je preko noći nestala iz serije, pretpostavljamo, usled drugih obaveza i aktuelnih gostovanja sa pozorištem Lidije Vukićević, te je njena rola u seriji zbog toga trenutno stavljena na pauzu.

Istina, u nekoliko navrata imali smo njeno gostovanje, doduše ne u fizičkom obličju, već jednom putem telefona kada je Žaklinici tražila dve zlatne poluge, da joj se nađu. U jučerašnjoj epizodi, pak, saznali smo i to da je uhapšena na aerodromu pri poseti nekoj egzotičnoj destinaciji.

Tragom vesti, a i našeg interesovanja za to šta se događa sa Vukićevićkom i gde je glumica trenutno, na njenom instagram profilu smo otkrili da je ona na odmoru u Makedoniji gde se čas opušta na obali Ohrida, a pažnju nam je privukla i njena fotografija iz kazina.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

Očigledno je da Lidija još ne razmišlja o povratku u Igru sudbine, ali ne sumnjamo da će Milevica zakoračiti na turbulentnu scenu poznate serije kad se tome budemo najmanje nadali, i to samo sa jednim razlogom – da napravi novi haos!

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin/Instagram

Izvor Film i TV

Advertisement