Connect with us

Domaće serije

SVE O NOVOJ SERIJI “POPADIJA”: Kad seksi lepotica zavede sveštenika! Evo kada stiže na TV PRVA

Zbog ljubavi prema svešteniku, ona je rešila da napusti glamurozni život i preseli se na selo

Published

on

Popadija-serija-Nina-Senicar-Dejan-Bucin

Jedna on najlepših Srpkinja, manekenka i televizijsko lice Nina Seničar prihvatila je ulogu u novoj domaćoj prajmtajm seriji od 15 epizoda “Popadija”, koja će od septembra početi da se emituje na TV Prva.

Uloga joj je ponuđena iznenada, a kako joj se scenario i tim koji kreira seriju izuzetno dopao, odmah je prihvatila angažman.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

– Nina je doputovala u Srbiju i počela je sa snimanjem serije atraktivnog naziva „Popadija“ – počinje izvor, i dodaje: – Ona tumači lik atraktivne, seksi lepotice koja iz Njujorka dolazi u Srbiju i tu se zaljubljuje u lokalnog sveštenika. Uskoro se njih dvoje venčavaju i sele u malo selo gde je on dobio parohiju.  Atraktivna lepotica pristaje da život sa njim nastavi u selu, gde je pojednini meštani ne vole, a mnogi joj se dive.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

Ninin partner u seriji biće zgodni glumac koji se već proslavio sličnom ulogom crkvenog velikodostojnika u filmu i seriji koji su se bavili epohom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dejan Bućin (@dejanbucin)

– Glavna uloga sveštenika poverena je Dejanu Bućinu, koji je u filmu “Nečista krv – greh predaka” tumačio lik emotivno rastrzanog vladike Mirona, zbog koga su ga zavolele mnoge dame. Pored njih dvoje u seriji će se pojaviti mnogi poznati glumci, a projekat će biti specifičan i po tome što će i manje uloge tumačiti velike domaće glumačke zvezde – rekao je izbor blizak Nini Seničar. A jedna od glumačkih zvezda biće i Danica Maksimović.

Serija je spoj tradicionalnog i modernog, a stilski koristi moderan izraz poput poznatih dela “Moderna porodica” (Modern Family) i „Lutalica“ (Fleabag).

Desa (Nina Seničar) i Milan (Dejan Bućin) upoznali su se tokom Milanovih studija teologije u Beogradu. Njihova veza je veoma brzo dovela i do braka, nakon čega je Milan postao pop sa parohijom u jednom malom selu. Ideja da Njujork i Los Anđeles, gde je bila model, zameni za selo Desi se nimalo ne dopada, ali ipak sa suprugom stiže u parohiju.  Pop i popadija zainteresovaće seljane, posebno suprugu bivšeg sveštenika koji je zbog bolesti poslat u penziju. Serija prati odnose novih i starih stanovnika i njihove dogodovštine i ispunjena je duhovitošću i specifičnim karatkterima.

U 15 epizoda gledaćemo avanture jedne moderne mlade žene koja se sa mužem parohom doseljava na selo gde je pojednini meštani ne vole, ali joj se se svi dive.

Uz Ninu Seničar i Dejana Bućina gledaćemo i Goricu Popović, Zinaidu Dedakin, Aleksandra Dimitrijevića, Nikolu Trišića i Nikolu Milenkovića  (“Kruševac Geto”) , zatim Radomira Nikolića, Suzanu Lukić, kao i epizodne uloge u kojima će se pojaviti Danica Maksimović, Gordan Kičić, Denis Murić i mnogi drugi.

Seriju “Popadija” osmislio je kreatorski tim Zoran Lisinac (reditelj i scenarista hit filma i serije “Toma”)  i Jelena Volf Lisinac (“Ubice mog oca”, “Koreni”). U timu scenarista su Maja Pelević (“Jutro će promeniti sve”), zatim Olga Dimitrijević, Marija Cvetković i Dunja Petrović, kao i “Kruševac Geto” duo Nikola Trišić i Nikola Milenković.

Režiju serije potpisuje Slobodanka Radun (“Grupa”), dok je producent serije Marko Lekić.

Seriju “Popadija” producira Marko Lekić, a režija je poverena Zoranu Lisincu, koji je publici poznat po tome što je režirao film o životu legendarnog folk pevača “Toma”. Lisinac je režirao i dva holivudska filma: “Pored puta” i “Islander”.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / gotceleb.com / Rana Farahani

Izvor Alo

Advertisement