Connect with us

Emisije

Survivor Srbija 2022: ŠOK! Nađa je SVE PREVARILA! Evo ZAŠTO će baš ONA pobediti!

Ovo je tajna strategija Nađe Erić

Published

on

Survivor

Survivor Srbija 2022: Nađa Erić jedna je od učesnica Survivora koju publika obožava, iako u svom crvenom plemenu nije baš omiljena.

Naime, gotovo od samog početka emitovanja ovog šou-programa, njena ekipa ju je stalno nominovala za izbacivanje te je do sada bila u nekoliko duela.

Za nju su stalno govorili da je smatraju „najslabijom karikom“, a prvi duel imala je sa Kristianom.

Tada je delovalo kao da je on namerno odustao od duela, a kada ga je voditelj pitao da iskreno kaže da li je tako, odgovorio je: „Malo mi je ispod časti raditi neke stvari“.

U svoj drugi duel, Nađa je ponovo otišla sa muškarcem, a ovog puta to je bio Hrvoje.

Nakon što je i ovog puta ostala u Survivoru, neko vreme je crveni tim bio uspešniji u igrama za plemenski imunitet, te nisu nominovali nikoga, a onda je Erićeva osvojila i lični imunitet, te joj je to dodatno produžilo život na Dominikani.

Nakon toga su je prvom prilikom ponovo nominovali, s tim da je ovog puta bila u duelu sa članom svog tima, Brankom. Branko je ovog puta imao manje sreće, a nakon njega u duelu sa Nađom izgubila je Maša koja je važila za jednu od jačih karika crvenog tima.

Iako su je na početku prozivali da ne doprinosi timu, da je spora i neprecizna u igrama, Nađa je sada jedan od ozbiljnih favorita za pobedu.

U jednom trenutku Milica Dabović i Maša Kuprešanin, koje važe za jake igrače, bile su povređene, te su u igrama, od devojaka, učestvovale Nađa i Mina Nikolić.

Erićeva je tu postizala brojne uspehe i dosta doprinosila svojoj ekipi, te je primetno napredovala, što su primetili i članovi plavog tima. Naime, oni su komentarisali to da crveni ne cene dovoljno Nađu i njen trud, te da je samo kritikuju, a nikada je ne pohvale.

Da li će Nađa uspeti svima da im dokaže da je možda i najjača karika i moći da trijumfuje, ostaje da vidimo.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin Nova S

Izvor Film i TV

 

Advertisement