Connect with us

Emisije

SURVIVOR SRBIJA 2022. bliži se KRAJU! Njih TROJE imaju NAJVEĆE šanse za POBEDU! A evo KO je FAVORIT!

Najveće šanse za pobedu ima upravo…

Published

on

Survivor

SURVIVOR SRBIJA 2022. bliži se KRAJU! Njih TROJE imaju NAJVEĆE šanse za POBEDU! A evo KO je FAVORIT!

Od početka uzbudljivog takmičarskog šou-programa Survivor prošla su skoro tri meseca. Od tada, pa sve do sada, većina takmičara napustila je svoja plemena. Oni koji su prvi ispali napustili su Dominikansku Republiku i vratili su se svojim kućama – u Srbiji ili u Hrvatskoj. Oni koji su ostajali do kraja, a potom ispadali, postali su članovi Velikog veća i biće na ostrvu sve do samog završetka najgledanijeg real lajf programa u regionu.

Kada je takmičenje tek počelo u jednom timu svoje veštine preživljavanja pokazao je hip-hop muzičar Igor Lazić Niggor, kros fit trener Maša Kuprešanin, glumica Mina Nikolić, konobar Vladimir Govedarica, profesor fizičkog Branko Milošev, košarkašica Milica Dabović, studentkinja Nađa Erić, fitnes trener i radnik Crvenog krsta Stefan Nevistić, igrač ragbija i diplomirani ekonomista Stevan Stevanović kao i lajfkouč Ivona Koković. Naknadno su ušli Jovana Tomić i Ramiz Gusinac.

U drugom timu svoju izdržljivost testirali su: pevačica Ivana Banfić, magistar kineziologije Goran Špaleta, fitnes instruktor Kristijan Rauh, studentkinja kineziologije Nika Rakić, studentkinja marketinga, društvenih medija i odnosa sa javnošću Sanja Močibob, kondicioni trener i suvlasnik teretane Tomislav Rubinjoni, studentkinja Pravnog fakulteta Sumeja Šejto, radnik teretane Viktor Bobić, studentkinja pejzažne arhitekture Tena Tomljanović i konobar Roko Simić. Naknadno je ušla i Ivana Peček, ali i Hrvoje Habdija i Nevena Blanuša.

Svi oni su redom ispadali, neki, jer su bili nominovani pa gubili duele, a neki jer su se povređivali pa su morali da napuste takmičenje. Među prvima su ispali Ivona Koković i Kristijan Rauh, Ivana Banfić je zbog povrede morala da se vrati u Zagreb, kao i Viktor Bobić. Nigor je bio prvi takmičar koji je ispao odmah posle nedelju dana na ostrvu. Kasnije su redom ispadali: Ramiz Gusinac, Jovana Tomić, Mina Nikolić, Vladimir Govedarica, ali i Ivana Peček, Roko Simić, Sanja Močibob – koja je takođe ispala među prvima, Sumeja Šejto, Branko Milošev, Maša Kuprešanin.

Od onih koji su ostali napravljen je jedan unikatni tim – a tenzije između crvenog i plavog tima nikada nisu bile veće. U svakoj novoj epizodi možemo čuti kako se takmičari međusobno ogovaraju, a dok su zajedno pretvaraju se da su prijatelji i da se podržavaju. Najviše drame nastaje nakon duela, kada crveni ili plavi tim izgube. Tada gubitnički tim komentariše pobednički tim koji je uzeo nagradu i na sve načine pokušava da opravda svoj neuspeh.

O potencijalnom pobedniku se i dalje spekuliše – tu se provlače Milica Dabović, koja je od početka dominantna figura „Survivora“, ali i Stevan Stevanović. Stefan se drži u prikrajku, ali postoje opcije da i on bude taj koji će odneti titulu pobednika „Survivora“, a zasada, najveći favorit jeNađa Erić, najmlađa učesnica takmičenja, koja je simpatije javnosti pokupila zbog lošeg odnosa koji je njen tim imao prema njoj.

Uzbudljivi takmičarski šou-program „Survivor“ možete gledati ekskluzivno na televiziji Nova S.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Nova S

Izvor Film i TV

Advertisement