Connect with us

Domaće serije

POPADIJA Otkrivamo TAČNU RADNJU i SVE o glavnim junacima nove domaće serije TV PRVA!

Desu neki ne vole, ali svi joj se dive!

Published

on

Popadija

Popadija – nova domaća serija stiže na TV Prva!  Ove jeseni na kanal Prve televizije stiže “Popadija”, serija koja je spoj tradicionalnog i modernog i u kojoj glavne uloge tumače Nina Seničar i Dejan Bućin. Stilski serija koristi moderan izraz poput poznatih dela “Moderna porodica” (Modern Family) i „Lutalica“ (Fleabag).

Desa (Nina Seničar) i Milan (Dejan Bućin) upoznali su se tokom Milanovih studija teologije u Beogradu.

Njihova veza je veoma brzo dovela i do braka, nakon čega je Milan postao pop sa parohijom u jednom malom selu.

Ideja da Njujork i Los Anđeles, gde je bila model, zameni za selo Desi se nimalo ne dopada, ali ipak sa suprugom stiže u parohiju.

Pop i popadija zainteresovaće seljane, posebno suprugu bivšeg sveštenika koji je zbog bolesti poslat u penziju.

Serija prati odnose novih i starih stanovnika i njihove dogodovštine i ispunjena je duhovitošću i specifičnim karatkterima.

U 15 epizoda gledaćemo avanture jedne moderne mlade žene koja se sa mužem parohom doseljava na selo gde je pojednini meštani ne vole, ali joj se se svi dive.

Uz Ninu Seničar i Dejana Bućina gledaćemo i Goricu Popović, Zinaidu Dedakin, Aleksandra Dimitrijevića, Nikolu Trišića i Nikolu Milenkovića  (“Kruševac Geto”) , zatim Radomira Nikolića, Suzanu Lukić, kao i epizodne uloge u kojima će se pojaviti Danica Maksimović, Gordan Kičić, Denis Murić i mnogi drugi.

Seriju “Popadija” osmislio je kreatorski tim Zoran Lisinac (reditelj i scenarista hit filma i serije “Toma”)  i Jelena Volf Lisinac (“Ubice mog oca”, “Koreni”). U timu scenarista su Maja Pelević (“Jutro će promeniti sve”), zatim Olga Dimitrijević, Marija Cvetković i Dunja Petrović, kao i “Kruševac Geto” duo Nikola Trišić i Nikola Milenković.

Režiju serije potpisuje Slobodanka Radun (“Grupa”), dok je producent serije Marko Lekić.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/ IMDb/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

Advertisement