Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 201. epizoda: Bojan od SPASE traži NEŠTO NEZAMISLIVO! Evo i ŠTA!

Published

on

Kolo sreće 201

Kolo sreće 201. epizoda stiže na TV Prva u četvrtak, 16. juna od 21.00 i na male ekrane nam donosi nastavak drame u bivšem domu Raketića. Još svega 16 epizoda deli nas od finala, a evo kakva čuda nam donosi sledeći nastavak.

U frizerski salon više niko ne dolazi, a Viktor misli da je to zbog toga što je Kosta vlasnik. Danici je drago, iako u prvi mah ne shvata da će ona, usled manjka posla, uskoro dobiti otkaz.

Bojan saopštava Mari i Ljubi da su opet prevareni. Zapravo, Kosta je priznao Bojanu da je zajedno sa Silvijom izveo prevaru.

Bojan pita Spasu da mu krsti sina.

Ognjen, Filip i Tereza su na večeri. Ognjen želi da kaže sestri da se uskoro seli u Nemačku, ali u restoran pristiže Nađa koja želi da razgovara sa Ognjenom…

Glavne uloge u seriji “Kolo sreće” epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

Advertisement