Connect with us

TV

Konačno OTKRIVENO! Evo KADA je ZVANIČNO premijera serije JUŽNI VETAR 2! Iznenadićete se!

Hoćemo li nove epizode gledati ove godine?

Published

on

Južni vetar 2 odnosno druga sezona serije nastale po hit filmu, uz sva do sada navedena, imaće još jedno veliko glumačko pojačanje.

Kako Informer ekskluzivno saznaje, slavni glumac će u ovom ostvarenju zameniti Majkla Medsena, koji je zbog porodične tragedije odustao od uloge.

– Medsen je davno pristao da glumi američkog agenta u „Južnom vetru„, ali sve se promenilo kada se njegov sin Hadson Li u januaru ubio. Majkl je još u žalosti i ne može da dođe sebi, pa je otkazao učešće u svim projektima i potpuno se povukao iz javnosti. O tome je obavestio producente „Južnog vetra“, koji su se bacili u potragu za novim glumcem iz Holivuda – priča izvor Informera i dodaje da su Medsonovu ulogu odmah ponudili Eriku.

– Tražili su glumca približno istih godina koji je popularan u Holivudu, ali da nije preskup. Kontaktirali su sa Erikom, raspitali se oko njegovih slobodnih termina i brzo se sve dogovori. Roberts sledeće nedelje dolazi u Beograd i počinje sa snimanjem.

Sagovornik Informera dodaje da je Erik oduševljen što će zaigrati u srpskom ostvarenju:

– Da bi se što bolje spremio za ulogu, tražio je da mu pošalju prvu sezonu „Južnog vetra“. Drago mu je što će raditi sa holivudskim kolegom Vilijamom Boldvinom, koji mu je dobar prijatelj. Nikad nije bio u Srbiji, a sestra Džulija mu je prenela samo lepe utiske.

U nastavku hit serije reditelja Miloša Avramovića glavne uloge imaju Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Miki Manojlović i Aleksandar Berček. Premijera novih epizoda „Južnog vetra“ biće na proleće 2023. godine.

Džulija Roberts je 2017. godine provela nekoliko dana u Beogradu, gde je isprobala razne domaće specijalitete. Paparaci su je uslikali kako jede ćevape u jednom poznatom restoranu na Dorćolu, a te fotografije obišle su svet.

Tokom sedmodnevnog boravka u Srbiji, Džulija i njen suprug više puta su viđeni kako se šetaju Kalemegdanom.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor: Film i TV/Informer

Advertisement