Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 202. epizoda: ŠOK! Mara počinje da sumnja u ZORU! A evo i ZAŠTO!

Mari neke stvari počinju da bivaju jasnije

Published

on

Kolo sreće 202

Kolo sreće 202. epizoda koja se na TV Prva emituje u petak, 17. juna od 21.00 Kosti i Silviji, polako, ali sigurno – donosi kraj puta. A evo i zašto.

Zora se sreće sa Marom i i dalje joj je neprijatno što je, zbog Kostine pakosti, sada najomraženija u selu. Mara sumnja da Zora zaista voli Kostu.

U dom Filipa i Tereze dolazi nepoznata žena koja planira da ih izbaci iz kuće.

Dara priznaje ćerki Mari da joj je Persida pretila, koja je inače umešala prste i u odnos sa Kostom.

Čim ju je ugledao na vratima, Kosta je pokušao da je izbaci. Međutim, njegovo vreme Persida je kupila onoga momenta kada je rekla da on dosta liči na nju, svoju babu.​

Otvara se istraga protiv Silvije i Koste. Brka i Zora se sastaju u kupatilu, i tako Drini stvaraju „crv sumnje“ da među njima nešto ima.

Glavne uloge u seriji “Kolo sreće” epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

Advertisement