Connect with us

Domaće serije

SLOŽNA BRAĆA 3 spremaju OGROMNO IZNENAĐENJE u novim epizodama! A EVO o ČEMU JE REČ!

Ovome se niko nije nadao!

Published

on

Složna braća 3

Složna braća 3 dobijaju 12 originalnih odjavnih špica inspirisanih drugom sezonom serije.

U sredu, 15. juna, u studiju u Šimanovcima, završeno je snimanje spotova za 12 pobedničkih bendova koji su učestvovali na konkursu „Složni bendovi regiona 2“ na kome je žiri u sastavu Bojana Ivkovića, Neleta Karajlića i Branislava Radovanovića odabrao 12 najboljih, originalnih muzičkih numera inspirisanih drugom sezonom serije „Složna braća – Nekst Đenerejšn“.

Pobednički bendovi imali su priliku da svoje pesme snime u profesionalnom muzičkom studiju, a zatim je 12 najboljih i najkreativnijih numera dobilo svoj novi vizuelni identitet na filmskom setu studija u Šimanovcima. Pobedničke pesme postaće buduće odjavne špice i neki novi soundtrack koji će obeležiti novu sezonu istoimene serije čije je snimanje počelo 1. Juna.

Među 12 pobedničkih bendova i muzičara našli su se Mile Paštar & Hot Mess, π-va, Čvrge, Milenko Vujić, Planet Caravan, Đorđe Čavić, Dečiji hor – Vokal kids, Neon, Nade iz kade, Madresi, Makac i Eykon in Dub, a među pobedničkim numerama moći ćemo da čujemo različite muzičke žanrove, od rokenrola, preko panka, bluza, regea do narodnjaka.

Članovi bendova istakli su da im je glavni motiv za učestvovanje na konkursu bio, uprkos vremenu koje je proteklo, I dalje sveže sećanje na seriju, njen specifičan humor i upečatljive likove iz prve sezone poput Miljenka, Fike, Čorbe, ali isto tako I utisak koji je na njih ostavila nova generacija likova poput Kemice, Vikice, Dinka ili Đanija koje smo gledali pocetkom godine u drugoj sezoni serije Složna Braća – Nekst Đenerejšn. Muzičari su kao lajtmotiv I glavnu inspiraciju za svoje numere isticali ideju o važnosti mira, pomirenja, I kulturnog zajedništva ljudi na ovim prostorima, kao I naklonost ka jednom karakterističnom humoru koji odlikuje narode na prostoru bivše Jugoslavije.

Scenario serije „Složna braća – Next Đeneration“ i ovoga puta potpisuju dr Nele Karajlić i Srđan Janković, režiser je Milorad Milinković, a u seriji igra dobro poznata glumačka ekipa iz čitavog regiona, predvođena Natašom Ninković, Raletom Milenkovićem, Andrijom Kuzmanovićem, Nikolom Pejakovićem, Ljubišom Savanovićem, Markom Gverom i drugima. Serija se realizuje u produkciji Telekoma Srbije, a za izvršnu produkciju ove komedije zadužena je ETM produkcija.

DUHOVI – NOVI HIT SITKOM NA KANALU FOX

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/ IMDb/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

Advertisement