Connect with us

Top Story

Miloš Avramović ima SJAJNE vesti za SVE ljubitelje filma JUŽNI VETAR! Evo i KOJE!

Holivud stiže u Srbiju

Published

on

Holivudski glumci Erik Roberts i Bili Boldvin doputovali su u Beograd kako bi učestvovali u snimanju „Južni vetar: Na ivici“.

Fotografiju sa dvojicom glumaca u jednom hotelu u centru Beograda podelio je reditelj Miloš Avramović.

– Dobrodošli gospodine Boldvin i gospodine Roberts – kratko je napisao on.

Podsetimo, pre nekoliko dana potvrđeno je da će Erik Roberts, inače brat popularne glumice Džulije Roberts, američkog agenta u drugoj sezoni serije „Južni vetar“, i to umesto holivudskog glumca Majkla Medsena, kako je prvobitno planirano.

Razlog odustajanja Majkla Medsena od snimanja „Južnog vetra“ je porodična tragedija. Naime, njegov sin Hadson Li je u januaru ove godine izvršio samoubistvo, zbog čega glumac još uvek nije spreman da se vrati poslu.

– Majkl je i dalje u dubokoj žalosti i zato je otkazao angažman u svim projektima, a potpuno se povukao i iz javnosti. Nakon što je obavestio producente „Južnog vetra“ da ipak neće učestvovati u projektu, oni su odmah krenuli da mu traže zamenu i izbor je pao na Erika Robertsa.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Avramović (@awramovsky)

Erik Roberts je ogromnu popularnost stekao još ’80-ih godina, a njegovu karijeru čini na desetine uloga u velikim filmskim ostvarenjima.

Roberts je 1985. godine nominovan za najprestižniju filmsku nagradu Oskar za najboljeg sporednog glumca u filmu „Runaway Train“, a dobitnik je filmske nagrade BSFCA za najboljeg glavnog glumca u filmu „Star 80“.

Kada su u pitanju njegovi uslovi, nije tražio ništa sepcijalno osim toga da ima svoju prikolicu u kojoj će boraviti i spremati se tokom snimanja serije.

Vilijam Bili Boldvin jedan je od četvorice braće Boldvin. Tokom 1990-ih igrao je u filmovima „Tanka linija smrti“, „Povratni udar„, hororu „Virus“ u kome je igrao pored Džjemi Li Kurtis i Donalda Saterlendna, kao i u erotskom trileru „Isečak“ gde je imao strastvene scene sa Šeron Stoun.

 

BONUS VIDEO DUHOVI (Ghosts) Novi HIT sitkom samo na FOX kanalu

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement