Connect with us

Domaće serije

JUŽNI VETAR 2 Otkrivamo SVE o drugoj sezoni serije! Evo ČIME se bavi NASTAVAK! Stiže RAT Amerike i Rusije!

Ovo su svi novi likovi serije!

Published

on

Južni vetar 2

Nastavak serijala Južni vetar: Na granici ima 10 epizoda koje donose neočekivane obrte i u radnji i u razvoju likova. Pitanje „Južnog toka“ postaje okosnica još jednog, istorijski i geografski neminovnog sukoba između Istoka i Zapada na tlu Srbije, uslovljavajući politička previranja i sukobe na svim nivoima vlasti, uz učešde stranih službi. U svemu tome, Petar Maraš vodi svoje bitke.

Neminovno i očigledno gubeći poziciju vođe srpskog podzemlja, prinuđen je da sa svojom porodicom i ekipom preduzima sve rizičnije poteze, uključujući i ucenu vlasti, ne bi li preživeli rat koji mu je nametnuo njegov nekadašnji vođa – Crveni.

Južni vetar 2 serija – ULOGE

Pored vodećih likova Petra Maraša (Miloš Biković), Bade (Miodraga Radonjića) Sofije (Jovana Stojiljković) Cara (Mikija Manojlovića), Crvenog (Aleksandar Berček) i drugih, u ovoj sezoni obrte donose i novi likovi koje tumače i proslavljeni američki i ruski glumci.

Time će projekat Južni vetar: Na granici, i na ekranu i u stvarnosti podeljenom svetu, u istom kadru, na istom setu spojiti umetnike iz različitih delova sveta, ono što se trenutno čini nespojivim.

LARISA (tumači je Oksana Akinšina) – Pripadnica ruske tajne službe, vojno obučena i spremna za svaki zadatak, željna dokazivanja zbog posebne pozicije unutar službe, uslovljene porodičnim vezama. U Srbiju je poslata da ubrza proces koji bi doveo do realizacije “Južnog toka”.

SERGEJ (Aleksej Grišin) – Ruski čovek „na terenu“ čiji je stvarni identitet i posao zamaskiran pozicijom direktora kompanije koju je Rusija kupila tokom procesa privatizacije u Srbiji.

VOREN SKOT (Vilijam Boldvin) – Karijerni diplomata i bivši ambasador, ogrezao u hedonistička preterivanja svake vrste, zbog kojih, po završetku diplomatske karijere ostaje u Srbiji, sada kao vlasnik konsultantske firme. Iako njegovo nedogovorno ponašanje predstavlja rizik, angažovan je od strane svojih nekadašnjih pretpostavljenih da lobira na političkoj sceni Srbije.

DŽON BREDLI (Erik Roberts) – Penzionisani agent CIA (nakon neuspele misije nakojoj je već sarađivao sa Vorenom) koji počinje da radi za naftni konglomerat u čijem interesu je da spreči zavisnost Zapadne Evrope od ruskog gasa.

BONUS VIDEO DUHOVI (Ghosts) Novi HIT sitkom samo na FOX kanalu

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/ Aleksandar Krstović, Printskrin, IMDb

Izvor Film i TV / TV Novele

Advertisement