Connect with us

Domaće serije

ŠOK! KOLO SREĆE dobija DRUGU SEZONU, ali nove epizode BEZ Bojana Raketića? Evo i ZAŠTO!

Može li „Kolo sreće“ bez Nikole Šurbanovića?

Published

on

Kolo sreće

Fanovi serije „Kolo sreće”, već nekoliko nedelja grickaju nokte iščekujući konačnu odluku rukovodstva TV Prva u vezi sa novim epizodama.

U prethodnom broju magazine TV Novele pisalo se o tome da se šuška da čelnici televizije ozbiljno razmišljaju da nastave sagu o Raketićima i to zbog odlične gledanosti koju ostvaruje (vrlo često je gledanija čak i od donedavno neprikosnovene „Igre sudbine”).

No, čak i da zeleno svetlo za nastavak bude dato, glavno pitanje je, naravno, ko će od originalne glumačke postave ponovo stati pred kamere.

Prema tvrdnjama dobro obaveštenih izvora, glumac Nikola Šurbanović, koji je igrao Marinog sina Bojana, neće biti među tom ekipom, bar ne ako snimanje počne u dogledno vreme.

– Snimanje ’Kola sreće’ je završeno, a Nikola je još pre nego što je pala poslednja klapa bio u pregovorima za nekoliko novih uloga. Ako bude odlučeno da se “Kolo sreće” nastavi, on najverovatnije neće biti deo ekipe, bar ne u početnim epizodama, budući da će morati da ispuni obaveze u vezi sa drugim projektima koje je već ugovorio. No, ko zna, možda se kasnije priključi kolegama – ispričao je izvor za TV Novele, s tim što nije želeo da otkriva u kojim ćemo to projektima gledati talentovanog Nikolu u narednom periodu.

Podsećamo, bilo je planirano da serija „Kolo sreće” ima 200 epizoda, ali će ih na kraju ipak biti malo više. Ukoliko TV Prva odluči da nastavi sapunicu, zapleta svakako neće nedostajati, budući da portugalski original ima znatno više epizoda od naše verzije. Materijala, dakle, bez ikakve sumnje ima!

BONUS VIDEO DUHOVI (Ghosts) Novi HIT sitkom samo na FOX kanalu

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/ Aleksandar Krstović, Printskrin, IMDb

Izvor Film i TV / TV Novele

Advertisement