Connect with us

Domaće serije

ŠOK! MIlica Milša napušta seriju IGRA SUDBINE? Četvrta sezona BEZ Ade KANAČKI! Evo i ZAŠTO!

Šta se krije iza tračeva koji su alarmirali publiku

Published

on

Fanovi serije Igra sudbine već nekoliko nedelja su u strašnoj panici, budući da se šuška da će Milica Milša, koja igra glavnu junakinju Adu Kanački, reći zbogom tom projektu i da je nećemo gledati u četvrtoj sezoni.

Povod za tračeve je informacija da ćemo Milicu uskoro gledati u serijama „Mala supruga” i „Tunel”, pa su pojedini obožavaoci sage o porodici Kanački zaključili da to znači da će slavna glumica krenuti stopama Ive Štrljić i Dragane Mićalović, koje su ranije napustile seriju!

Ako ste i vi među paničarima, imamo sjajne vesti – udahnite duboko i opustite se. Ada Kanački ne ide nikuda i ostaje deo ekipe najdugovečnije srpske sapunice koja zasad broji više od 500 epizoda, a glumci ne kriju da se nadaju da će ih biti bar još toliko.

Magazin TV Novele kontaktirao je sa osobom bliskom produkciji koja nam je kazala da je iznenađena tračevima o Milšinom napuštanju serije. „Pa na šta bi ’Igra sudbine’ ličila bez Ade Kanački? Njen lik je od samog početka stub cele priče. Milica je veoma zadovoljna svojom ulogom, ali i scenarijem, koji piše njen suprug Žarko Jokanović. Ova serija ju je vratila na staze stare slave i donela joj mnogo novih fanova, naročito među decom koja nisu bila upoznata sa njenim ulogama u kultnim serijama Siniše Pavića. Dakle, ne brinite, Ada Kanački ostaje deo ’Igre sudbine’ do samog kraja, a kraj se, otkriću vam i to, ne nazire. Neki glumci su već rekli da se nadaju da će biti još najmanje petsto epizoda i to nije daleko od istine. S porodicom Kanački i prijateljima, ali i neprijateljima njenih članova, družićemo se još dugo jer je gledanost i dalje sjajna. Dok god je tako, serija se neće oprostiti od publike. Istina, otići će na letnju pauzu, ali to je nekako i nromalno i očekivano – ekipa radi punom parom već više od dve godine i zaista su svi zaslužili da se malo odmore”, kazao je za TV Novele izvor.

Mi smo sigurni da će nova sezona „Igre sudbine” biti još uzbudljivija od prethodnih, te da će scenarista Žarko Jokanović u priču ubaciti pregršt novih, zanimljivih likova.

Podsećamo, ekipi se nedavno priključila legenda jugoslovenske kinematografije Mira Banjac, a njena madam Deni mnogima je odmah postala omiljeni lik.

A dok junaci „Igre sudbine” budu na zasluženom odmoru, TV Prva će publici ponuditi novu sapunicu. Reč je o „Maloj supruzi”, sagi koja se snima po romanu Mir Jam, a u kojoj glavnu ulogu igra Srna Đenadić, koju ovih dana gledamo kao Jelisavetu u „Kolu sreće”. Svake večeri ćemo gledati po dve epizode (trebalo bi da ih bude ukupno 100) – finale ćemo videti krajem leta, kada će se porodica Kanački vratiti na male ekrane s novim dogodovštinama!

BONUS VIDEO DUHOVI (Ghosts) Novi HIT sitkom samo na FOX kanalu

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/ Aleksandar Krstović, Printskrin, IMDb

Izvor Film i TV / TV Novele

Advertisement