Connect with us

Domaće serije

ŠOK! KOLO SREĆE dobija DRUGU SEZONU? Evo i KADA!

Evo od čega zavisi nastavak!

Published

on

Kolo-srece-165-epizoda

Kolo sreće serija je koja se emitovala svakog radnog dana na TV Prva od 21.00 i povela nas u uzbudljive palanačke priče podno Kosmaja u zelenilom okruženom Sopotu.

Priča o Raketićima koji se bore sa svim životnim nedaćama i onima koji žele da se domognu Marinog bogatstva i težak život učine još težim, a na najlepši način nam doačarava otpornost srpskog običnog čoveka na sve muke koje život sa sobom nosi. Lepeza živopisnih likova postala je još bogatija nakon što se ekipi u roli poštara Brke pridružio Milorad Damjanović i dodatno ubrzao „Kolo sreće“.

U intervjuu za TV Novosti glumica Jana Milić Ilić je otkrila da je Drina jedna od njenih omiljenih junakinja, ali i u kome je našla inspiraciju za ovu drčnu služavku.

– Drina je čestita, moralna žena, možda brzopleta i oštra na jeziku, ali je prikaz pravog prijatelja. Dugo mi se nije dogodila tako divna uloga, osvojila mi je srce, a u nju sam unela i dašak mog kraja. Veoma sam ponosna na to. Kada smo se bavili njenim poreklom, svrstali smo je u moju rodnu Župu, u Župski Aleksandrovac, a inspiracija mi je bila moja baka Jovanka koja je bila tatina mama. Ona je bila žena čistog srca, kao Drina – što na umu, to na drumu, uvek je govorila ono što misli i štitila one koje voli. Šta god budem radila dalje, mislim da će Drina u mojoj karijeri ostati kao pečat – poručuje Jana otkrivši da je u pregovorima za tri nova projekta, ali i da li će se snimati druga sezona serije Kolo sreće.

– Kraj prve sezone bio je veoma uzbudljiv. Ne znam hoće li se snimati drugi ciklus. Uvek postoji mogućnost, ali to zavisi od Prve TV – kaže lepa glumica.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement