Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće POSLEDNJA EPIZODA: Mara je dobila kuću nazad, a evo GDE JE KOSTA!

Evo šta nam donosi veliko finale!

Published

on

Kolo sreće 217. epizoda koja se na TV  Prva emituje u petak 8. jula od 21.00 donosi rasplet svih peripetija sa kojima su bili suočeni siroti Raketići tokom prethodnih meseci. A evo i šta nas čeka u velikom finalu. 

Dušan je sumirao utiske i shvatio da im je sud vratio i kuću i novac, a da je pored toga i poništio Kostin ugovor o poklonu, pa su i on i Dara shvatili da imaju zašto da se raduju.

Gordani je Momčilo rekao da je mogla lepo da završi sa Viktorom, ali ona mu je rekla da ga gleda samo kao druga i da nikada neće zaboraviti njegovu podršku. Lenu je sin pitao gde je njegov otac, a majka ju je upozorila na činjenicu da će njegova pitanja vremenom postajati sve teža.

Sa druge strane, Vanja je Ognjenu saopštila najlepšu vest, rekavši mu da je u drugom stanju.

DUHOVI Novi HIT sitkom samo na FOX kanalu!

Glavne uloge u seriji “Kolo sreće” epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/Prva

Izvor Film i TV

Advertisement