Connect with us

Domaće serije

STIŽE ŽENSKI “JUŽNI VETAR”: Dragan Bjelogrlić snima seriju “JA, PINK PANTER”! Evo o čemu se radi…

Novi TV hit u najavi

Published

on

Kompanija United Media potpisala je sa produkcijskom kućom Cobra film poznatog srpskog glumca, reditelja i producenta Dragana Bjelogrlića ugovor o proizvodnji serije “Ja, Pink Panter”.

ja_pink_panter_ispovest-olivera_cirkovic_v

Foto Laguna

Serija nastaje po istoimenom romanu Olivere Ćirković, nekadašnje reprezetativke Jugoslavije u košarci, koja je ušla u svet kriminala i postala deo međunarodne kriminalne grupe “Pink Panter” u Grčkoj. Nakon hapšenja, provela je osam godina u najstrožijim grčkim zatvorima. U iskrenoj ispovesti, ona opisuje sve likove i događaje koje je doživela pre i nakon hapšenja.

Bjelogrlićev rediteljski, scenristički i producentski angažman na filsmkim i TV ostvarenjima vrlo je cenjen ne samo u Srbiji već u celoj Evropi. Pored toga što se potpisuje kao kreator nove serije, Bjelogrlić će biti šouraner projekta, dok scenario piše Vuk Ršumović.

United media i Cobra film do sada su zajedno proizveli serije “Senke nad Balkanom 2”, koje su na IMDB-u ocenjene kao najbolja srpska serija svih vremena, i “Žigosane u reketu”, a u ovom trenutku se snima i film “Lančana reakcija” o nuklearnom akcidentu u Vinči.

Snimanje nove serije “Ja, Pink Panter” počinje sledeće godine na lokacijama u Grčkoj, Srbiji, ali i u drugim evropskim gradovima. Na neki način biće to ženski odgovor na hit krimi-dramu “Južni vetar”.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Rezim

Izvor Danas

Advertisement