Connect with us

TV

ŠOK! BAĆA NAPUŠTA “JUŽNI VETAR”? Maraš dobio NOVOG PARTNERA Kiflu! Evo o kome je reč

Druga sezona serije donosi iznenađenja

Published

on

Južni vetar 2

Glavna zvezda Miloš Biković takođe je protekle nedelje snimio svoje prve scene u nastavku sage “Južni vetar”.

Petar Maraš led je probio u Titelu na 38 stepeni, uz više od 50 statista. Na iznenađenje mnogih, on sada ima novog partnera Kiflu, kog igra Andrija Kuzmanović. Andrija će izgleda preuzeti Baćino poziciju Maraševe desne ruke.

andrija kuzmanovic

Andrija Kuzmanović

U novim epizodama radnja će se bazirati na izgradnji Južnog toka, čiji deo treba da prođe kroz Srbiju, što će postati okosnica još jednog sukoba između Istoka i Zapada.

U svemu tome, Petar Maraš će voditi bitku za povratak vođstva nad srpskim podzemljem, preduzimajući rizične poteze, uključujući i ucenu vlasti ne bi li pobedio u ratu koji mu je nametnuo njegov nekadašnji vođa Crveni (Aleksandar Berček). Upravo su te scene prolaska gasovoda snimane su na Titelskom bregu.

Na set je neplanirano došao i glavni kreator franšize Miloš Avramović, kako bi se uverio da sve teče po planu. Za akcione scene bili su zaduženi Ljubomir Božović i Nemanja Ćeranić, autor filma “Lihvar”.

Biković, iako mu je ovo bio prvi dan snimanja, došao je spreman, a bio je dobro raspoložen. Slikao se sa svom decom koja su došla da gledaju kako se snima serija, ali i sa statistima.

– Mi smo se već jednom slikali gore. Šta ne valja na fotografiji? – pitao je jednog momka.

– To je bio selfi, a sad hoću fotografiju – odgovorio mu je uz osmeh mladić.

Za potrebe snimanja, neki su doputovali čak iz Nemačke.

– Kad smo čuli da će se “Južni vetar” snimati u Titelu, rekli smo sebi da to ne smemo propustiti. Kupili smo karte i došli na nedelju dana. Žao nam je što nismo upoznali Baću. On nam je omiljeni junak iz serije i filma – podelio je s nama utiske gost iz Nemačke.

Stariji su želeli da upoznaju Mikija Manojlovića, koji tog dana nije imao scene, te su se u pauzama družili sa Izudinom Bajrovićem. Devojčicama je najzanimljiviji bio Andrija Kuzmanović.

– Snimanje “Južnog vetra” pamtiću celog života. Drago mi je da sam imao prilike da upoznam Bikovića i Kuzmanovića. Stvarno je bila više nego pozitivna atmosfera ceo dan, bez obzira na vrućinu. Sve je proteklo super, upoznali smo nove ljude i imali tu čast da učestvujemo u jednoj od najpopularnijih serija, tj. u filmu – rekao nam je Slobodan.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Kurir

Advertisement