Connect with us

Sadržaj epizoda

Mala supruga 6. i 7. epizoda: Branko je UCENJEN! Mraće da uradi OVO da bi spasao BRATA!

Ko je misteriozni Miodrag Hadži Orlović?

Published

on

Mala supruga (2)

Mala supruga 6. i 7. epizoda u naše domove putem TV Prva u ponedeljak 11. jula donose nastavak uzbudljive priče u uspavanoj provincijskoj varoši komplikujući dalje živote glavnih aktera.

Đurđa i Branko su otišli na večeru, gde se Branko otvorio Đurđi i rekao joj da mora da stvori novac kako zna i ume. Đurđa je Mari i Ruži rekla koliko joj je bilo lepo i već je isplanirala još jedno viđanje sa Brankom.

Branko je odmah nakon sastanka sa Đurđom otišao kod Nade, koja je bila jako zabrinuta za njega. Razlog za brigu je što joj se Branko nije javljao ceo dan. Požalila se i svojoj prijateljici Ani na to što Branko nema prijatelje.

Branko je sutradan otišao u ordinaciju, gde ga je sačekao misteriozni Miodrag Hadži Orlović.

Mara je Radoju rešila da kaže nešto bitno, a šta je tačno u pitanju, videćete 11. jula od 20.00 na Prvoj televiziji.

Od ovog ponedeljka Prva televizija će emitovati, na zahtev gledalaca, po dve epizode serije “Mala supruga”, tako da će termini od 20.00 i 21.00 biti rezervisani za priću nastalu prema motivima čuvene spisateljice Milice Janković, poznatije kao Mir-Jam.

Mala supruga 6. i 7. epizoda – uloge: Srna Đenadić, Anika Milićević, Nikola Malbaša, Saša Joksimović, Zoran Ćosić, Tamara Radovanović…

DUHOVI – NOVI HIT SITKOM NA KANALU FOX

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/ IMDb/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

Advertisement