Connect with us

TV

VIŠE OD 10 GLUMACA NAPUSTILO “IGRU SUDBINE”: Prešli u novu seriju “Od jutra do sutra”!

Evo o kojim glumcima je reč…

Published

on

Od-jutra-do-sutra-Igra-sudbine

Oni rade od jutra do sutra, a mi ćemo ih gledati u novoj seriji koja se baš tako zove – “Od jutra do sutra” i to na jesen na Prvoj televiziji.

Ako ste se ikada pitali kako izgleda novinarski posao iza kamera, ova serija će vam to dočarati.

Radnja serije je smeštena u TV kuću u kojoj radi uspešan voditeljski dvojac – Marko i Srna. Gledaoci ih obožavaju, a osim što su kolege, njih dvoje su i supružnici. Ipak, ono što na malim ekranima deluje idilično, po gašenju kamera postaje prava noćna mora.

Srna je nežna, ali istrajna žena koja je našla savršen balans između porodičnog života i karijere. Ona je supruga i zvezda, i deluje da joj obe uloge leže podjednako dobro.

Marko je zgodan, harizmatičan i obožavan, ali je i spreman da “gazi preko leševa” da bi ostvario ono što je naumio.

Ono što je zanimljivo jeste da će publika u novoj seriji gledati više od deset glumaca iz popularne sapunice “Igra sudbine”. Većina je prihvatila angažman u telenoveli “Od jutra do sutra” pre nego što je saznala da će se raditi treća sezona “Igra sudbine”, a ima i onih koji su naknadno odlučili da napuste ovu seriju i da se pridruže novoj ekipi.

Tako će nam se od jeseni u novim ulogama predstaviti Ivana Dudić (Nora), Iva Štrljić (Dijana Erski), Miki Damjanović (Doda), Mina Lazarević (Stana), Dragana Mićalović (Una), Miljan Davidović (Janko), Jelena Đukić (Višnja), Rade Maričić (Boško), Miloš Vlalukin (Zvonimir), Bora Nenić (akademik Marković) i Mina Nenadović.

Iz sapunice “Kolo sreće” u novu seriju prešla je Jana Milić Ilić (Drina), kojoj je ovog puta poverena uloga zavodnice, a u jednoj od glavnih uloga gledaćemo i Jelenu Gavrilović (Tanja), zvezdu serije “Istine i laži”.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Advertisement