Connect with us

Domaće serije

“UBICE MOG OCA” I “DRŽAVNI SLUŽBENIK” SPAJAJU SE U JEDNU SERIJU! Evo i kada…

Aleksandar i Lazar sukoro udružuju snage

Published

on

Ubice-mog-oca-i-Drzavni-sluzbenik-Milan-Maric-Vuk-Kostic

Za glumca Miodraga Radonjića nema pauze. Čim je završio snimanje šeste sezone serije “Ubice mog oca” počeo je rad na nastavku serije “Južni vetar: Na granici”.

Zoran Janketić, njegov lik u “Ubicama”, iz sezone u sezonu napreduje u službi. Sada je postao direktor beogradske policije, pa samim tim ima i neke nove izazove i veće odgovornosti. Ta funkcija od njega traži da bude mnogo mudriji i fleksibilniji nego što je bio do sada.

Nina Janković Miodrag Radonjić

Miodrag Radonjić i Nina Janković

Na pitanje da li će se ljubav između njega i potparolke Sare, koju tumači Milica Janketić, nastaviti u šestoj sezoni, Miodrag odgovara:

– Prekinula se ljubav u petoj sezoni, ali mi nastavljamo naš profesionalni odnos. Naravno da to što se desilo u prethodnoj sezoni utiče na naš međuljudski odnos u nastavku.

Ubice mog oca

Priča se da će se “Ubice mog oca” i “Državni službenik” u nekom trenutku spojiti u jednu seriju…

– Već se nekoliko likova iz “Ubica” pojavljuju i u “Državnom službeniku”. Mislim da je to super ideja i jedan holivudski pristup koji je Gaga Antonijević doneo. On je tamo radio i ima puno u tome iskustva. Jednostavno, smatra da možda sve treba spojiti u jednu priču. To je nešto što može sjajno da funkcioniše. Nisam čuo na koji način će se to dalje razvijati, ali znam da je to praktično i počelo – otkriva Miodrag Radonjić.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Blic

Advertisement