Connect with us

Domaće serije

ŠOK! Na Tari POGINUO član ekipe filma OLUJA! Evo o KOME je REČ i KAKO je došlo do TRAGEDIJE!

Tragedija se dogodila tokom snimanja

Published

on

Oluja-film

Na području planine Tara došlo je do nesreće prilikom koje je poginuo V.M. iz Beograda.

Kako su saopštili iz produkcije “Omega”, V.M. je bio scenski rekviziter u ekipi filma „Oluja“ i on je u jutarnjim časovima pao sa litice pod okolnostima koje se još uvek utvrđuju. Hitna pomoć je na licu mesta, nažalost, konstatovala smrtni ishod.

„Izražavamo duboko žaljenje zbog tragedije koja se dogodila. Izgubili smo našeg prijatelja i saradnika. Duboko saosećamo sa bolom njegove porodice. Trudićemo se da pružimo svu moguću pomoć. Odmah smo preduzeli mere kako bismo utvrdili okolnosti koje su dovele do ovakve nesreće. Bićemo na raspolaganju svim istražnim organima“, rekli su iz produkcije.

Film „Oluja“, o pogromu Srba iz Hrvatske, čije se poslednje scene snimaju na planini Tari, dobar je način da ova važna istorijska tema za nas ostane zabeležena jer smo je svi malo zaboravili, setimo se s vremena na vreme, a kad ostane na filmskoj traci ostane za sva vremena i za neke buduće generacije, rekao je danas za Tanjug reditelj filma Miloš Radunović.

– Veoma sam zadovoljan, da je bilo lako – nije, prvo je potresna tema i onda raditi takve stvari je teško inače. Bukvalno smo imali situacije da ekipa plače, iako znamo o čemu se radi, ali je toliko potresno. Bolna je tema. Kad čovek radi komediju to je potpuno druga atmosfera, ali kad se rad ovako nešto, kad čovek zna da je istorijski tačno, jer naš scenario je zasnovan na istinitim pričama i onda kad preživljavate sve to zajedno sa junacima filma, to je baš nekako bolno – objasnio je Radunović.

DUHOVI – NOVI HIT SITKOM NA KANALU FOX

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/ IMDb/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

Advertisement