Connect with us

STARS

DOMAĆI GLUMCI GOLI NA PLAŽAMA: Sevaju mišići, ali i bujne grudi!

Odmaraju se, prave zazubice pratiocima na “Instagramu” i zavode

Published

on

aleksandar-radojicic

Domaći glumci odlučili su da kraj jula provedu na moru – destinacije su veoma blizu, uglavnom je reč o Grčkoj i Crnoj Gori, ali je tu i tamo i Hrvatska, te Španija, Sejšeli, pa i Srbija.

Glumac Slaven Došlo trenutno uživa na zasluženom odmoru na Adi Bojani, u Crnoj Gori. Ovo je jedno od ustaljenih Slavenovih destinacija, gde gotovo svake godine odlučuje da provede jedan deo odmora sa prijateljima.

Nakon EXIT-a i iscrpljujućih snimajućih dana u Beogradu, glumac je odlučio da se opusti uz plažu, dobru muziku, društvo i more.

Njegovi obožavatelji na Instagramu nisu ostali uskraćeni za seriju golišavih, zgodnih fotografija.

Na jednoj od polednjih koju je objavio, komentari neprestano pljušte.

Slaven-Doslo

Slaven Došlo

“Konan”, “Izgleda fenomenalno”, “Čist seks”, “Slavene, obožavam te”, i slično.

Na najnovijoj fotografiji, Slaven Došlo odmara na ležaljki sa sunačnim naočarima. Iza njega je magičan prizor, more i zalazak Sunca.

Aleksandar Radojičić je nedavno posetio selo Reka, gde je iskoristo da se okupa i slika ispod vodopada Blederije, pokazavši isklesani torzo.

Glumica Olja Lević nedavno je otputovala na Ibicu, u Španiju. Ona se tamo pridružila svom prijatelju i saradniku na seriji “Igra sudbine”, glumcu Ammaru Mešiću, koji je ranije najavio da će u periodu od prvog jula do prvog avgusta bukvalno živeti u Španiji.

Ammar i Olja objavljuju zajedničke fotografije, slike sa plaže, ali i različite modne kombinacije kojima oduševljavaju svoje pratioce na društvenim mrežama.

Mešić se tako i odarbao u plavo, što je deo njegovog letnjeg looka.

Glumica Mirjana Karanović, legenda jugoslovenskog glumišta, ponovo je posetila Adu Bojanu. Za razliku od prošle godine, kada je iznenadila javnost potpuno nagom fotografijom sa nudističke plaže, ove godine je uslikala samo papuče i peškire, ali je ostavila i važnu poruku koja idealno opisuje to kako Mira trenutno doživljava odmor i život.

Mirjana-Karanovic

Mirjana Karanović

“Sasvim mirno, tiho, bez vesti, bez napetosti, bez anksioznosti. Samo postojim. Bez prošlosti, bez budućnosti. Sada”, napisala je Karanović.

Glumica Sloboda Mićalović takođe uživa u Crnoj Gori. Ona je tokom proteklih nekoliko dana objavljivala umetničke fotografije nastale pri zalasku Sunca. Na odmor je otišla odmah nakon završenog Banjaluka muzičkog festivala, na kojem je bila počasna gošća.

Dragana Mićalović takođe uživa u odmoru, iako nije precizirala na kojoj se tačno lokaciji nalazi. Mlada glumica, inače Slobodina sestra, objavila je nekoliko Instagram videa i par fotografija na kojima uživa sunčajući se na kamenim bedemima pored mora.

Marina Ćosić, jedna od najlepših srpskih mladih glumica, nakon porođaja takođe uživa u odmoru. Zajedno sa bebom i svojim suprugom, Marina je objavila nekoliko fotografija sa luksuzne destinacije.

Ona izlazi iz vode u bazenu, u očaravajućem ljubičastom kupaćem, a okružena palmama.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen Instagram

Izvor Nova

Advertisement