Connect with us

Domaće serije

Evo KADA serija PAD o ŽARKU LAUŠEVIĆU stiže na MALE EKRANE! Jedna PIKANTERIJA će vas ODUŠEVITI!

Evo o čemu je REČ! Šokiraćete SE!

Published

on

MIlan Marić Žarko Laušević serija PAD

Pad serija koja opisuje život glumca Žarka Lauševića, kako se otprilike može naslutiti iz nevešto napisanog lida Blicovog TV dodatka Super TV najverovatnije će se na malim ekranima naći početkom naredne godine.

Inspiraciju za seriju  producenti kuće pronašli su u biografiji našeg poznatog glumca „Godina prođe, dan nikada“, a u novom projektu Lauševića će tumačiti jedan od najperspektivnijh domaćih glumaca mlađe generacije Milan Marić. Ljubomir Bandović igraće Žarkovog oca, a poznato je da je zbog ove role Bandović odbio pojavljivanje u seriji „Dara iz Jasenovca“. Ulogu majke tumačiće Dubravka Drakić.

Blicov TV dodatak donosi nam niz do sada ne tako poznatih detalja sa snimanja koje je pri kraju.

– Scenario je napisan početkom ove godine, a snimanja su završena u Crnoj Gori, dok se delom scene rade i u Beogradu – piše Super TV, i dodaje:

– Iako osam epizoda deluje malo za opisivanje lauševog života, obuhvatiće se oni najznačajniji trenuci. U projekat je uloženo dosta novčanih sredstava i svi se nadaju pozitivnoj reakciji publike.

Laušević u javnosti nije iznosio detalje projekta, a kako navodi Blicov izvor, glumac se trudi da isprati sva snimanja.

Osim angažmana koje ima fokusiran je i na svoje projekat. Trudi se da što više vremena provodi na setu i pomogne glumačkoj ekipi, kako bi cela priča bila perfektna. Marić i on su sarađivali i voli njegov rad. Za sada je zadovoljan svime i kako ga je mladi kolega odigrao – zaključio je izvor.

Svi glumci su potpisali ugovor u kom je jedna od tačaka i ta da iznošenje detalja sa snimanja ili bilo kojih drugih informacija nije moguće, te da će svako ko progovori o projektu snositi posledice.

– Knjigu sam pročitao još kada je izašlo prvo izdanje, a scenario serije je prilično emotivan i kompleksan, samim tim je i ogroman izazov za sve nas – rekao je Milan nedavno, istakavši da o Žarkovom životu ne zna mnogo.

Inače, Žarko Laušević će biti supervizor celog projekta. Za sada je zadovoljan kako ga je Milan Marić odigrao. U planu je snimanje u Žarkovoj porodičnoj kući – ističe novinar Super TV-a, dodajući da će se deo serije snimati i u ćeliji u kojoj je glumac služio kaznu.

DUHOVI – NOVI HIT SITKOM NA KANALU FOX

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin IMDb

Izvor Film i TV/Blic/Super TV

 

Advertisement