Connect with us

Serije

Novi SEKS I GRAD stiže na FOX Life! Ne propustite seriju LUTKA!

Ko je LUTKA meseca na kanalu FOX Life?

Published

on

Lutka FOX Life

Zvezda popularnog sitkoma “Dve devojke bez love”, Ket Denings vraća se 2. avgusta na kanal FOX LIFE u premijernoj drugoj sezoni komedije “Lutka” (utorkom u 22.00).

Na tragu serije “Seks i grad”, “Lutka” govori o ženskom prijateljstvu i o tome koliko je ono važno za svaku devojku. Kada je dečko Džeremi ostavi bez najave, Džuls odlučuje da se vrati sebi i svojim prijateljicama sa fakulteta Medison i Steli, kojima se priključuje i njena cimerka Izi. Radnja 10 novih epizoda odigrava se posle karantina usled pandemije, koja je Džuls i njene prijateljice ostavila slomljenih srca, dok se lagano približavaju 30. rođendanu.

Sada, kada je ponovo na okupu sa Medison, Stelom i Izi, Džuls mora da balansira između održavanja ženske družine i želje svake od njih da krene svojim putem, ali i da otkrije šta ona zapravo želi od života. Nakon što je godinu provela u Vortonu, Stela se vraća u Los Anđeles na stažiranje u banci.

Džuls očekuje da će biti otpuštena posle debakla na Selestinom venčanju, ali umesto toga ova joj nudi unapređenje. Medison prolazi kroz veliku krizu, nakon što bude otpuštena iz PR kompanije. Na zabavi upriličenoj za njenog novog dečka Lijama, Izi će se osetiti nesigurno zbog izjave dvoje gostiju da je on isuviše zgodan za nju. Sledeći Medisonin savet, Džuls će prihvatiti ponudu da postane desna ruka Selest, a uskoro će upoznati atraktivnog muzičara Fendera koji će je osvojiti na prvi pogled…

Duhovi – Novi sitkom samo na FOX kanalu

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto FOX

Izvor Film i TV

 

Continue Reading
Advertisement