Connect with us

Serije

ZOVITE ME KET Druga sezona od 1. avgusta na FOX Life kanalu!

Novi ciklus urnebesnog sitkoma stiže na male kerane

Published

on

Zasnovan na Bi-Bi-Sijevoj popularnoj humorističkoj seriji “Miranda”, autorke Mirande Hart, sitkom “Zovite me Ket” za glavnu junakinju ima Majim Bjalik, koja je zahvaljujući ulozi Ejmi Fare Fauler iz kultnih “Štrebera” četiri puta bila nominovana za Emi nagradu.

Sa 39-godišnjom Ket, neudatom devojkom koja smatra da i bez ljubavnog partnera žena može da bude srećna i zadovoljna, družimo se premijerno u drugoj sezoni od 1. avgusta (od ponedeljka do četvrtka u 21.00) na kanalu FOX LIFE.

Mada je zadovoljna svojom nezavisnošću, Ketin plan da ostane slobodna pao je u vodu onog trenutka kada se njena bivša simpatija i dobar prijatelj Maks vratio u grad. Ljubavne varnice su sevale među njima tokom prethodnog ciklusa, a onda se pojavio Oskar i pomrsio im konce.

Nakon što je Maks konačno skupio hrabrosti i priznao joj da je zaljubljen u nju, Ket je, na početku nove sezone, prestravljena zbog toga što mora da bira između svoje dugogodišnje simpatije i sadašnjeg dečka Oskara.

Posle razgovora sa Filom i Rendi, Ket odlučuje da uzme slobodan dan i njima prepusti da vode kafić kako bi mogla da razmisli o tome kom “muškom carstvu” će se prikloniti. U međuvremenu, Šila, koja i dalje aktivno nadgleda ljubavni život svoje ćerke, nagovoriće Ket da otvoreno porazgovara sa Maksom o njegovim osećanjima. Stvari će se dodatno zakomplikovati kada Oskar bude saznao da je Maks priznao njegovoj devojci šta oseća prema njoj…

Duhovi – Novi sitkom samo na FOX kanalu

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto FOX

Izvor Film i TV

Continue Reading
Advertisement