Connect with us

Serije

ŠTREBERI Finalna sezona stiže na FOX! Evo KO je KRIV za KRAJ!

Spremite se za poslednju sezonu Štrebera

Published

on

Štreberi FOX

Malo je američkih sitkoma, čak iz njihovog zlatnog doba tokom devedesetih godina prošlog i prve decenije 21. veka, koji mogu da se pohvale da su celog svog TV života držali podjednako pažnju gledaocima, kao što su Štreberi.

Samo su “Prijatelji” jedne godine završili na prvom mestu liste najgledanijih programa u SAD, što je “Štreberima” pošlo za rukom sa 11. sezonom. Lenardova i Šeldonova ekipa, pak, može da se podiči da je duže bila na drugoj poziciji po gledanosti (čak pet puta), nego što je šestorka sa Menhetna (dva puta).

Ukoliko bi se ovom uspehu dodalo 10 Emi nagrada, četiri više u odnosu na “Prijatelje”, “Štreberi” bi bili pobednici. Zašto su onda prestali da se snimaju, pitanje je koje se samo nameće.

Krivac je Džim Parsons, koji je na kraju 12. sezone rekao da će napustiti sitkom ukoliko bude obnovljen za još jedan ciklus.

Dakle, “Štreberima” je definitivno kraj, ali ne i na FOX kanalu. Od 4. avgusta pratimo premijerno 24 epizode poslednje sezone, radnim danima u 23.50.

U prvoj epizodi, Šeldona i Ejmi zatičemo na medenom mesecu. Nakon što su posetili Legoland u Kaliforniji, mladenci putuju u Njujork. Šeldonovo insistiranje na “zakazivanju” bračnih dužnosti opterećuje Ejmi. Ona smatra da mu je to samo izgovor da bi se podsetio da treba da bude intiman sa njom. Peni i Leonard zatiču gospodina Larija Faulera u Šeldonom i Ejminom stanu, gde se krije od supruge. Leonard se prepoznaje u njegovim problemima, što vređa Peni…

Duhovi – Novi sitkom samo na FOX kanalu

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Instagram Printskrin

Izvor Film i TV

Continue Reading
Advertisement