Connect with us

Serije

ŠIFRA ZLOČINA stiže na kanal FOX, a evo i KADA je PREMIJERA!

Njene tetovaže kriju veliku tajnu

Published

on

Od 7. juna na kanal FOX stiže, jedan od strane kritike i publike odlično ocenjenih trilera iz prethodne decenije, serija „Šifra zločina“, nominovana za tri Emija.

Kroz 23 epizode prve sezone, koje će se emitovati radnim danima u 20.00, radnja prati FBI agenta Kurta Velera koji je uvučen u veliku zaveru nakon što je prelepa nepoznata žena pronađena gola na Tajms Skveru. Osim što pati od potpune amnezije, njeno telo je od glave do pete prekriveno zagonetnim tetovažama, od kojih jedna na leđima nosi njegovo ime.

Veler i njegovi saradnici u FBI, među kojima su ratni veteran Edgar Rid, tajanstvena Taša Zapata i pomoćnica direktora Betani Mejfer počinju da proučavaju misterioznu mapu tetovaža bezimene devojke, i polako postaju deo podzemlja koje krije mnoge opasnosti. Informacije do kojih će na kraju doći mogle bi promeniti svet.

Put ka razotkrivanju ove velike zavere vodi ih sve bliže otkrivanju indentiteta Džejn Do čije poreklo krije – šifru zločina. Nesvesni pretnje koja se nadvila nad njihovim životima, Veler i Džejn se, nasuprot onome na šta ih upozorava zdrav razum, upuštaju u vezu koja ih može koštati života.

U međuvremenu, ona sa svakim novim danom postaje svesna sposobnosti i veština za koje nije ni znala da ih poseduje. I što se više približava otkriću svog porekla sve više počinje da strahuje od odgovora na pitanje – ko je ona zapravo?

Glavne uloge:

Salivan Stejplton (Kurt Veler)

Džejmi Alegzander (Džejn Dou)

Odri Esparza (Taša Zapata)

Ešli Džonson (Paterson)

Rob Braun (Edgar Rid)

Luk Mičel (Roman)

Marian Žan Batist (Betani Mejfer)

Advertisement