Connect with us

Domaće serije

KLAN 3 Ništa od TREĆE SEZONE! Evo koju seriju gledamo umesto krimi sage o Šoku i Paši!

Kraj avantura Šoka i Paše ODLOŽEN!

Published

on

Klan 3  uprkos ranijoj najavi sa kanala Superstar, ipak, ovog vikenda ne stiže pred domaću publiku. Ako ste se ponadali da ćemo odmah po emitovanju finala druge sezone serije „Klan“ gledati nastavak, nažalost, sledi razočaranje. Televizija Superstar u poslednjem trenutku odustala je od prvobitnog plana da ovog vikenda započnemo sa emitovanjem poslednjih osam epizoda popularne domaće krimi drame.

Kada će gledaoci dobiti priliku da se oproste od Paše i Šoka, kao i ostalih zanimljivih antijunaka „Klana“ još nije poznato. Nove epizode „Klana“ zameniće repriza mističnog serijala „Blok 27vikendom u 21.00. Kada god bude stigla na mali ekran, treća sezona serije koju rade produkcijska kuća Fajerflaj i Telekom Srbija, zaokružiće priču o nespretnim kriminalcima Paši i Šoku. Finalne epizode doneće prikaz njihovog ličnog sunovrata, ali i propasti krimi organizacije koja je zašla duboko u sve pore društva.

Kroz mnoge tragikomične situacije sa još više dinamike, nove epizode trebalo bi da dočaraju kako se obruč oko klana sužava, dok se Šokova i Pašina imprerija urušava poput kule od karata, a sva njihova počinjena nedela stižu na naplatu.

Autorsku ekipu serije predvodi njen kreator Boban Skerlić, a u vodećim ulogama gledamo Aleksandra Dimitrijevića, Nedima Nezirovića, Vladimira Kovačevića, Nenada J. Popovića, Mladena Sovilja, Ivana Zarića, Feđu Štukana, Uroša Jovčića, Miloša Petrovića Tropejca, Goricu Popović, Ljubinku Klarić i mnoge druge.

DUHOVI – Novi HIT sitkom na FOX kanalu!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Firefly produkcija PROMO

Izvor Film i TV

 

Continue Reading
Advertisement