Connect with us

Top Story

POZNAT DATUM PREMIJERE SERIJE “PAD”: Pogledajte i PRVU FOTOGRAFIJU Milana Marića u ulozi Lauša (FOTO)

Evo kada stižu prve dve epizode

Published

on

Milan-Maric-Zarko-Lausevic-serija-Pad

Šest najnovijih dramskih serija, “Kotlina” Danisa Tanovića, “Mama i tata se igraju rata 2” Gordana Kičića, “Pad” Bojana Vuletića, “Trigrad” Sonje Prosenc, “Metropolitanci” Darija Vinca i “U klinču” Aljoše Ćeranića i Miloša Avramovića, biće prikazano u sklopu programa “Pretpremijere Serije” na 28. Sarajevo film festivalu.

– Regionala produkcija high-end serija je u porastu. Rezultat je vidljiv i u ovogodišnjoj selekciji, šestog po redu izdanja Pretpremijera Serija, gde s ponosom predstavljamo rekordan broj od čak šest serija iz četiri zemlje regije. Različite su tematski, stilski i žanrovski. No, bilo da ste ljubitelji krimića, komedije, misterije ili drame, sigurno ćete u ovoj selekciji pronaći bar jednu seriju koja će vas oduševiti. S nestrpljenjem ćete čekati jesen da vidite i druge epizode – izjavila je Tina Hajon, selektorka ovog programa.

U Sarajevu će biti premijerno prikazana serija “Pad”, nastale po knjizi “Godina prođe, dan nikad” Žarka Lauševića, a slavnog dramskog umetnika igra Milan Marić.

Pad-serija-Milan-Maric-Zarko-Lausevic

Serija „Pad“: Milan Marić kao Žarko Laušević

Publika će moći da pogleda dve epizode. Serija ima osam nastavaka, scenario potpisuju Bojan Vuletić i Petar Mihajlović (“Južni vetar”), a režiju Vuletić, koji je s “Fajerflaj produkcijom” već radio “Porodicu”, koja govori o hapšenju Slobodana Miloševića.

Uskoro treba očekivati TV premijeru na Superstar kanalu, a ceo projekat nastao je uz podršku Telekoma Srbije.

Od serija iz Srbrije tu je i druga sezona hita “Mata i tata se igraju rata” Gordana Gičića i serija “U klinču” Aljoše Ćeranića i Miloša Avramovića.

  1. Sarajevo film festival će biti održan od 12. do 19. augusta 2022. godine.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Kurir

Advertisement