Connect with us

FILM

OTKRIVAMO! Miloš Biković snima nastavak hit filma “SLUGA”: Evo kada stiže u naše bioskope

Romantična komedija proglašena je za najgledaniji ruski film svih vremena

Published

on

Sluga-2

Najpopularniji i najgledaniji ruski film svih vremena, “Sluga”, sa našim a svetskim Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi, dobiće nastavak. Ovu informaciju zvanično je potvrdio reditelj Klim Šipenko, nakon što je ruski filmski centar podržao film sa neverovatnih osam miliona evra! Tako će drugi deo imati tri puta veći budžet od prvog!

Glavnu mušku ulogu ponoviće Miloš Biković, kao i veći deo ekipe iz originalne glumačke postave. “Sluga 2” biće snimljen iz dva dela. Snimanje bi trebalo da počne u septembru i trajaće do kraja oktobra, a nastaviće se na proleće, tokom maja i juna biće zabeleženi poslednji kadrovi nastavka popularne komedije.

Radnja filma o buntovnom i razmaženom bogatašu Griši, koga je otac naučio pameti u prvom delu, drži se u strogoj tajnosti. Poznato je samo to da će film biti premijerno prikazan u decembru 2023, kada bi trebalo da stigne i u srpske bioskope.

Zanimljiva je činjenica da je scenario za film “Sluga”, koji je imao premijeru u decembru 2019,  napisan pre više od deset godina. Međutim, niko od producenata nije verovao u njegov uspeh filma, za koji će se, kasnije, ispostaviti da će biti najgledaniji u istoriji ruske kinemoatografije. Sa uloženih 2,6 miliona dolara, “Sluga” je samo u Rusiji zaradio 42,4 miliona dolara. Pravo na snimanje rimejka prodato je u više od 40 zemalja širom sveta!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement