Connect with us

Domaće serije

EKSKLUZIVNO Počelo snimanje DRUGE sezone serije KALKANSKI KRUGOVI! Evo KOJA glumica stiže kao POJAČANJE!

A evo i kada se konačno vraćamo u ZABRAN!

Published

on

Kalkanski krugovi 2 sezona

Kalkanski krugovi 2 stižu! Napokon je vest koju već dugo očekujemo postala zvanična. Počelo je snimanje druge sezone jedne od najpopularnijih domaćih serija prošle godine. Prva klapa druge sezone mistične drame Kalkanski krugovi pala je početkom avgusta, a snimanja su trenutno u toku.

To je potvrdila i glumica Ana Sakić koja je veliko novo pojačanje u drugom ciklusu sage o baba Gubi, Zabranu i isprepletanoj prošlosti dve najveće porodice sela Gubin do – Matića i Jakovljevića.

Ana je na svom instagram profilu podelila fotografiju sa seta druge sezone serije Kalkanski krugovi i time ozvaničila ono što smo svi dugo čekali. Šou se nastavlja!

A u kom pravcu, saznaćemo uskoro. Ne sumnjamo da će nastavak uzbudljive misterije nastale po scenariju Đorđa Milosavljevića, a u produkciji Firefly-a i Telekoma Srbije opravdati sve što smo videli u prvom serijalu, a zahvaljujući čemu se ova serija visoko kotirala kod publike, ali i kod kritike.

“Kalkanski krugovi” bili su prva srpska serija koja je na domaće male ekrane donela misterioznu dramu sa elementima horora. Nesvakidašnja i zagonetna do samog kraja, serija je privukla veliku pažnju publike, zbog čega je ubrzo posle emitovanja poslednje epizode obnovljena za drugu sezonu.

Reditelj Milan Karadžić izjavio je početkom godine da je kreator i scenarista Đorđe Milosavljević završio pisanje scenarija za drugi ciklus, te da je samo pitanje vremena kada će početi snimanje. U nastavku serije gledaćemo sve glavne junake iz prethodne sezone, među kojima su Žarko LauševićVojin ĆetkovićNataša Ninković i Ivana Zečević, čiji likovi nose glavnu radnju, a njima će se pridružiti i nova glumačka imena. Među njima je i Vesna Trivalić, koja će tumačiti lik Magdalene.

Radnja serije “Kalkanski krugovi” bavi se odnosima između dve važne porodice za selo Dol — Petrovića i Đorđevića. Istorija sukoba dveju familija seže sve do početka 20. veka, ali živopisno selo Dol vešto krije tajnu čuvanu decenijama. Priča nas vodi kroz flešbekove na početak prošlog veka u trenutak koji će se pokazati kao ključan za razrešenje nekih važnih motiva likova.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Sakic (@anasakic)

Druga sezona serije “Kalkanski krugovi”, kako nezvanično saznajemo, biće emitovana početkom 2023. godine.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Firefly

 

Advertisement