Connect with us

TV

SNIMA SE 2. SEZONA SERIJE “PEVAČICA”: Evo kada pada prva klapa i kad stiže na TV

Jelena Mur otkriva radnju nastavka

Published

on

Sa serijom “Pevačica”, autor Predrag Gaga Anotnijević ponovo je pomerio grancije u domaćoj TV produkciji, baš kao što je to učinio sa krimi-dramom “Ubice mog oca”. Priča o crnoj magiji donela nam je dašak supernaturalnog, što je zahtevalo specijalne efekte i zahtevniju režiju.

Osim nesvakidašnje priče i delimično novog žanra, serija “Pevačica” za junakinje je imala folk zvezdu Milicu Pavlović, kojoj je to bio proboj u svet glume, ali i novu mladu nadu domaćeg glumišta Jelenu Mur.

Atraktivna crnokosa glumica, koja je glumu učila i u Americi, gde je upoznala sadašnjeg supruga Stivena Mura, upravo zbog ove serije prekinula je studije i ostala je u Srbiji.

„Pevačica 2“ donosi ekspanziju supernaturalnog

Posle velikog uspeha prve sezone, odlučeno je da “Pevačica” dobije i drugi ciklus. Snimanje je najpre planirano za proleće, ali je odgođeno zbog “Ubica”. Sada, kako stvari stoje, prva klapa samo što nije pala.

– Naravno, snimanje počinje za mesec dana. U nastavku će se priča više baviti mistikom, crnom magijom. Sve je još upetljanije od prve sezone. Biće to ekspanzija supernaturalnog – rekla je Jelena Mur za “Kurir”.

Mada su njihovi likovi ubijeni u prvoj sezoni, Nataša Drakulić potvrdila je da ćemo u nastavku gledati i Milicu Pavlović i Miloša Timotijevića. Ipak, glavne uloge igraće Jelena Mur, Igor Đorđević i Zlatan Vidović.

Kako portal Film i TV nezvanično saznaje premijera druge sezone očekuje se početkom 2023. godine.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement