Connect with us

Serije

Nova krimi-drama “ISLEDNICA” samo na kanalu FOX CRIME! Evo kada počinje…

Od 16. avgusta, sredom u 22.00

Published

on

Islednica

Misteriozna krimi-drama “Islednica”, koja je zasnovana na istoimenom bestseleru autora Metjua R. Hola, za junakinju ima doktorku Dženi Kuper, hrabru forenzičarku koja istražuje sumnjive, neprirodne i iznenadne smrti u Torontu. Od 16. avgusta, premijerno sredom u 22.00, na kanalu FOX CRIME gledaćemo priče zasnovane na slučajevima iz realnog života.

Dženi je islednica našeg vremena, advokat preminulih čak i kada je to nezgodno za žive, i branilac onih koji su nemoćni ili u opasnosti. Posle smrti supruga, nekadašnja doktorka Hitne pomoći, Dženi pokušava sa sinom tinejdžerom da počne život iz početka. Osim toga, ona mora da se izbori sa tugom i nervozom, što je povezano sa njenom tajnom iz prošlosti. Rešavanje misterioznih smrti i teških slučajeva nije lak posao, ali ona će uraditi sve da dođe do istine, pa makar to dovelo do toga da njena tajna ispliva na površinu.

Odražavajući raznolikost grada, svaka smrt vodi Dženi u drugačijem pravcu, i prati savremenu tematiku. Ona koristi svoju intuiciju jednako kao i intelekt i emocije, dok rešava slučajeve uz pomoć detektiva Donovana Mekavoja, čoveka koji se ne libi da “prodrma” status kvo. Njima pomažu patolog dr Dvejn Alen i njegova pomoćnica River Bejtz, kao i Alison Trent, Dženijina asistentkinja. Osim na poslu, Dženi i privatno ima veliki izazov – snalaženje u novoj vezi sa zagonetnim Lijamom.

Glavne uloge igraju: Serinda Svon (Dženi Kuper), Rodžer Kros (Donovan Mek Mekavoj), Ali Čung (Tejlor Kim), Endi Mekvin (Malik Abed), Erik Bruno (Lijam Bušar) i Eren Kasam (Ros Kaligi).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement