Connect with us

Serije

“U DIVLJINI SA BEROM GRILSOM: IZAZOV” na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC

Od 17. avgusta, sredom u 22.00

Published

on

U-divljini-sa-Berom-Grilsom

Nakon što nas je kroz šest sezona najpoznatijeg rijaliti serijala o preživljavanju U divljini sa Berom Grilsom zaljubljenik u divljinu i bivši marinac proveo kroz sve moguće i nemoguće scenarije opstanka u uslovima u kojima život visi o koncu sa svakim novim korakom, vreme je za “Izazov”. Reč je o sedmom ciklusu popularnog TV šoua koji će se od 17. avgusta emitovati sredom od 22.00 na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC, ali i šest novih epizoda koje bi se mogle nazvati specijalom, budući da je Ber ovog puta prag rizika podigao na novi nivo.

Gosti emisije su poznate holivudske zvezde, a koncept je znatno promenjen. Ber Grils i dalje je mentor za preživljavanje, ali posle detaljne obuke slavne ličnosti prepuštene su same sebi i samo od njihovih sposobnosti i onoga što su zapamtili od Berovih lekcija zavisiće uspeh njihovog opstanka u negostoljubivoj prirodi. Serijal otvara dobitnica Oskara i zvezda novog Marvelovog filma “Tor”, glumica Natali Portman, a stazom koju će ona utabati dalje će poći Ešton Kučer, još jedna Marvelova zvezda glumac Simu Liu, junakinja filma “Male žene” i glumica nominovana za Oskara Florens Pju, zatim Entoni Andersen, najpoznatiji nam po serijama “Crnkasti” i “Red i zakon”, kao i komičar Rob Rigl.

Ove sezone gosti emisije neće biti samo suočeni sa psihičkim i fizičkim izazovima kao što je plivanje u zamrznutom jezeru u kanadskim planinama ili potraga za hranom usred pustinje. Hoće li biti spaseni, zavisiće samo od njihovog umeća.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement