Connect with us

Emisije

ONI SU SRPSKI KARDAŠIJANI: Otkrivamo KO SU ADAKTAROVI! Evo kada stižu na TV Pink

Milionski projekat ruzičaste televizije ogoliće živote kontroverznog Adama Adaktara i njegove omražene porodice

Published

on

Adaktarovi

Amerika je 2007. dobila Kardašijanove, Srbija 2022. Adaktarove! Od ovog trenutka ništa više neće biti isto! Jedni junaka rijalitija “Adaktarovi” nazivaju Bogom obrva, koji svojim vanserijskim talentom mnogim ženama i muškarcima transformiše lica i živote, drugi najarogantnijom i najbahatijom osobom na svetu. Njegovo ime je Adam Adaktar.

Adam i njegova porodica već neko vreme ne prestaju da šokiraju javnost i čini se da uživaju u tome. A ko su zapravo oni?

Bogatstvo Adaktarovih zasniva se na nekoliko uspešnih biznisa. Sve je počelo otvaranjem prvog “Adaktar centra” u Beogradu 2017. godine, koji je za kratko vreme postao popularan među pripadnicama lepšeg pola.

Godinu dana kasnije Adam organizuje edukacije po celoj Evropi koje su bile veoma uspešne, a uspeh nije izostao ni kod beauty centra pod nazivom “Alis hair”. Ubrzo ulaze u biznis sa kozmetikom i prodajom kozmetičkih aparata, a kako saznajemo Adaktarovi su i suvlasnici jednog poznatog beogradskog restorana.

Srpski Kardašijani, kako ih već mnogi nazivaju su, uprkos velikoj popularnosti na društvenim mrežama, i dalje pod velom misterije i o njihovom pravom životu se zapravo jako malo zna.

Sada je došlo vreme da se to promeni!

Kroz projekat televizije Pink vredan neverovatnih 1.000.000 evra, imaćete priliku da vidite tajni život najintrigantnije porodice u Srbiji.  Šta se krije iza vrata glamurozne vile na Dedinju u kojoj čuveni Adaktari žive, kako se jedna porodica tako brzo obogatila i stvorila milione, zbog čega su promenili imena i prezime, gde i s kim tajno putuju, ručaju i viđaju se…

Kamere će u stopu pratiti Adama, ali i članove porodice koje do sada niste imali priliku da upoznate! Spremite se jer, rijaliti “Adaktarovi” počinje sa emitovanjem na televiziji Pink u petak 26. avgusta u 22 časa!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Pink

Continue Reading

Advertisement