Connect with us

Domaći film

OTKRIVAMO kada TRAG DIVLJAČI, napeti triler, STIŽE U BIOSKOPE! (TREJLER)

Prava poslastica za ljubitelje trilera na filmskom platnu

Published

on

Serija Trag Divljači

Dugo najavljivan triler Nenada Pavlovića “Trag divljači”, koji je nastao u produkcijskoj kući “Režim”, stiže uskoro u bioskope.

U centru zbivanja je perspektivan novinar Jugoslav (Radivoje Raša Bukvić), koji otkriva mrežu skrivenih porodičnih tajni i komunističkih zločina, izveštavajući o svirepom ubistvu u Jugoslaviji.

Radnja se odvija 1979. godine, u izmišljenom gradu Vranovcu u Istočnoj Srbiji. Glavni likovi su Jugoslav, ambiciozni novinar u državi koja strogo kontroliše medije i ostavlja malo prostora za istraživačko novinarstvo, kao i Blagoje (Predrag Mini Manojlović), potpukovnik UDBE pred penzijom.

Putevi im se ukrštaju kad brutalno ubistvo u srpskoj varošici potrese jugoslovensku javnost. Obojica idu da istraže slučaj, iz različitih pobuda.

Osim je bio zadužen za režiju, Nenad Pavlović je radio na scenariju sa Đorđem Milosavljevićem i Dimitrijem Vojnovim. U ostalim ulogama su: Boris Milivojević, Dragan Bjelogrlić, Filip Šovagović, Jovo Maksić, Milena Pavlović, Miloš Timotijević, Mirko Vlahović, Nada Šargin i  Petar Zekavica.

Film “Trag divljači” stiže 6. oktobra u bioskope širom Srbije.

TREJLER:

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement