Connect with us

Serije

“KOD BELOG KONJA”: Nova serija po romanu AGATE KRISTI na kanalu FOX CRIME

Od 31. avgusta, sredom u 22.00

Published

on

Kod-belog-konja

Kod belog konja je dvodelna mini-serija Bi-Bi-Sijeve produkcije, a nastala 2020. godine kao TV adaptacija istoimenog, ne tako poznatog romana čuvene kraljice zločina Agate Kristi. Seriju, koja je naslednica Agatinih “Ubistava po abecedi” i “Nesreće nevinih”, i peta adaptacija njenih romana od strane scenaristkinje Sare Felps (potpisala takođe serije “Svedok optužbe” i  “Deset malih crnaca”), pratićemo od 31. avgusta, sredom u 22.00, na kanalu FOX Crime.

U središtu radnje je detektiv Mark Isterbruk, čije se ime nekim neobičnim slučajem nađe na misterioznoj listi skrivenoj u cipeli mrtve žene. Isterbruk započinje sopstvenu istragu povodom ove neobične misterije, a tragovi ga polako odvode do Belog konja – kuće tri veštice u malom selu Mač Diping. Ljudi u selu pričaju da veštice koriste crnu magiju i da su one odgovorne za mnoge misteriozne smrti, ali kako broj leševa raste, Isterbruk je sve odlučniji da nađe logično objašnjenje i otkrije ko, zaista, želi da ga ubije.

Nakon što kosa počinje da mu opada, baš kao i drugim žrtvama pre smrti, on sve dublje upada u paranoju… Osim Rufusa Sjuela u roli Marka Isterbruka, gledaćemo Kaju Skodelario koju znamo po ulozi Efi iz dramske serije “Skins”. Skodelariova glumi Markovu devojku Hermiju koja ne veruje njegovim strahovima. Trio veštica dočarale su Rita Tašingem, Šila Atim i Keti Kira Klark.

Glavne uloge: Kaja Skodelario (Hermija Isterbruk), Rufus Sjuel (Mark Isterbruk), Beri Fletman (Don Šejd), Rita Tašingem (Bela Veb), Šila Atim (Tirza Grej) i Keti Kira Klark (Sibil Stemfordis).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement