Connect with us

Sadržaj epizoda

U klinču 4. epizoda: Aljoša se teško miri sa Teinim ODLASKOM! Filip upada u NEVOLJU! Evo i zašto

U četvrtak, 1. septembra, od 20.05 na RTS 1

Published

on

U-klincu-4-epizoda

U klinču 4. epizoda: Pred Tein odlazak u Milano, njen odnos sa Aljošom prolazi kroz turbulentan period. Aljoša pokušava da pronađe utehu u svojoj ekipi, ali ni njima nije lako.

Nakon što mu je Vanja zabranila pristup poslovima porodične kafane “Trst”, Filip pokušava da se iskupi pred pravdoljubivom, ali strogom sestrom.

Ni Vanja ni Filip još ne slute da su mafijaši sa kojima je Filip došao u klinč već bacili oko na kafanu “Trst”.

U-klincu-4-epizoda-1

U klinču 4. epizoda: Filip i Vanja

Simketov monotoni život pred konzolom iznenada se menja – hoće li ipak morati da napusti ušuškani svet u stanu baka Anke?

Do promena dolazi i u bokserskom klubu kada Milica počne da trenira, pa Velja i Tadija polako počnu da uviđaju njene potencijale.

U ulozi Aljoše prvi put u svetu glume pojavljuje se mlada muzička zvezda Mihajlo VeruovićVojaž. U seriji igraju i Nikola Kojo, Branka Katić, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Matija Ilić, Marina Pavlović, Miloš Petrović, Svetlana Ceca Bojković, Teodora Dragićević, Nebojša Dugalić, dok se kao specijalni gosti pojavljuju Anastasija Mandić i Vladan Gajović.

Po ideji Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, scenario potpisuju Ivan Stančić, Filip Vujošević, Dušan Bulić i Slaviša Pavlović, a reditelji su Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement