Connect with us

Domaće serije

Đorđe Milosavljević OTKRIVA: Novi TAJKUN je ŽENA! A evo i o KOME je REČ! Šokiraćete se!

Nove epizode stižu naredne godine

Published

on

Tajkun 2 stiže na male ekrane! A scenarista serije Đorđe Milosavljević otkriva koje nas sve novine očekuju u nastavku. Jedna od njih biće najveći šok.

Snima se i druga sezona serije „Tajkun„, čiji je scenario uz pomoć saradnika napisao Đorđe Milosavljević, a u intervjuu za TV Novosti otkriva šta je za njega bio i najveći umetnički zadatak u radu na novim epizodama.

– Rekao bih da se radi o istom problemu. U prvoj priči „Tajkuna“ centralna tema bila je u vezi sa moćnim ocem i njegovim naslednikom, koji iz nekih svojih razloga ne uspeva da se uklopi u okruženje u kojem njegov otac posluje. To je, naravno, arhetipska tema, jako dobro poznata i iz filma i iz književnosti. Istom temom bavio se, na primer, Jakob Ignjatović u klasičnom romanu srpske književnosti „Večiti mladoženja„. U svetskoj produkciji ima tih tema. „Tajkun“ je ušao na taj teren i meni je cilj da ovakvu temu obradim na ubedljiv, verodostojan način, koji će odgovarati našem vremenu i prostoru.

U nastavku se pojavljuju još dva tajkuna i kći Vladana Simonovića, a priča se i dalje bavi domaćom biznis elitom. Koju to Srbiju sada oslikava „Tajkun„?

– Svi mi danas živimo svakodnevno trovani ideološko-propagandnom borbom za proizvodnju novog, resetovanog i bespolnog čovečanstva, koje ratuje sa biologijom i odriče se porodice. Neki od nas su odavno i otrovani tom borbom. Vladanov odnos sa ćerkom, mada on na početku priče i ne zna, niti to primećuje, obeležen je ovim otrovom. Njegova kći nikad se nije smatrala detetom, i tu je dramsko jezgro njenog sukoba i sa ocem i sa celim svetom. Ona smatra da je potpuno sposobna koliko i njen otac, za razliku od svog brata, ona je i mnogo spremnija i mnogo odlučnija da tu svoju sposobnost i dokaže.

Duhovi – Novi sitkom samo na FOX kanalu

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto IMDb Promo FIREFLY

Izvor Film i TV/TV Novosti

 

Advertisement