Connect with us

Sadržaj epizoda

U klinču 6. epizoda: VELJA bi mogao da završi U ZATVORU! Evo i zbog čega… (VIDEO)

U ponedeljak, 5. septembra, od 20.00 na RTS 1

Published

on

U-klincu-6-epizoda

U klinču 6. epizoda: Posle fizičkog napada na Mitu Topalovića, koji je seksualno uznemirio Miru, Velja se nađe u problemu pred daleko uticajnijim i perfidnim neprijateljem.

Iako emotivno povređena, ni Mira neće sedeti skrštenih ruku. Drama eskalira i oko kafane “Trst” – ne znajući da su Filipa kidnapovali mafijaši, Vanja provodi vreme u strahu da se mafijaši ne vrate u “Trst”.

U odsustvu oca i brata, uverena je da će sama morati da brani kafanu, ali Vanja je zaboravila da ima mnogo više prijatelja nego što joj se, u njenom “sve moram sama” univerzumu čini. Aljoša je, takođe, na vetrometini, nakon odluke da napusti Simketovu i baka Ankinu kuću.

U ulozi Aljoše prvi put u svetu glume pojavljuje se mlada muzička zvezda Mihajlo VeruovićVojaž. U seriji igraju i Nikola Kojo, Branka Katić, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Matija Ilić, Marina Pavlović, Miloš Petrović, Svetlana Ceca Bojković, Teodora Dragićević, Nebojša Dugalić, dok se kao specijalni gosti pojavljuju Anastasija Mandić i Vladan Gajović.

Po ideji Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, scenario potpisuju Ivan Stančić, Filip Vujošević, Dušan Bulić i Slaviša Pavlović, a reditelji su Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement