Connect with us

TV

Igra sudbine 4. sezona: Milica Milša OTKRIVA šta čeka Adu Kanački i zašto je ZANEMELA čitajući scenario

Spremite se, stižu novi šokovi!

Published

on

Igra-sudbine-4-sezona

Igra sudbine 4. sezona: Publika sa nestrpljenjem očekuje emitovanje premijernih epizoda četvrte sezone serije “Igra sudbine”, a u tom iščekivanju gledaocima se, kako kaže Milica Milša, pridružuje i cela ekipa ove sapunice, koja vredno radi na stvaranju novih epizoda.

Adu Kanački, koju maestralno donosi Milica Milša, našli smo u pauzi snimanja i sa nama je podelila utiske sa seta:

– Svi smo studiju, cela ekipa je tu, radimo punom parom. Veoma je i zabavno i užurbano. Uželeli smo se seta i naših likova. Posle pauze, stigli smo odmorni i orni za rad – priča Milica Milša. – Neke kolege su tokom pauze imale obaveze, a neke su odmarale, ali jedno je sigurno, priča koja se nastavlja oko porodica Kanački i Ožegović je nešto čemu smo se svi obradovali. Atmosfera je odlična, jer rad sa divnim ljudima i kolegama samo i može da bude odličan.

O svom liku, Adi Kanački, Milica kaže:

– Šokova i uzbuđenja neće nedostajati ni u ovoj sezoni. Ne smem mnogo da otkrivam, jedino mogu da kažem da sam kada sam čitala scenario za nove epizode poskakivala u fotelji, jer će biti mnogo obrta i iznenađenja. Žarko je nove epizode napisao spektakuralno, neverovatno i zabavno kao što je publika već i navikla od njega i ove serije.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement