Connect with us

Serije

OBIČNI DŽO: Nova HIT SERIJA samo na kanalu FOX LIFE

Od 7. septembra, sredom u 22.00

Published

on

Obicni-Dzo

“Obični Džo” je sve samo nije običan! Na TV ekranu, a ni van njega. Dramska serija, čiju prvu sezonu nakon skoro deceniju i po čekanja konačno premijerno pratimo od 7. septembra, sredom u 22.00, na kanalu FOX LIFE govori o onome o čemu svako od nas često razmišlja – o izborima na koje se život svodi.

A nekada ono što uradite u jednom trenutku, može da promeni sve. Ova nova, iskrena drama prati Džoa Kimbreua (igra ga Džejms Volk, poznat po ulogama u “Stražarima”, “Ljudima sa Menhetna”, “Zoološkom vrtu”…), koji se suočava sa najvažnijom odlukom u životu: odabirom jednog od tri moguća puta posle diplomiranja.

Hoće li postati doktor, policajac ili rok zvezda, zavisi samo od njega, ali bilo koja odluka nosi i posledice koje će biti zanimljivo posmatrati. Tri paralelne priče prate Džoa 10 godina nakon diplomiranja, kao i ljude oko njega, pokazujući neočekivane načine na koje se stvari menjaju, a ostaju iste. Džo će shvatiti da nema “pravog” izbora, jer šta god da se dogodi, njegov život je uvek neuredan, uzbudljiv, težak, nepredvidiv… i lep.

Seriju je 2006. godine kreirao Met Rivs, ali je snimanje zaustavljeno na 12 godina, dok nisu odlučili da je “osveže” Garet Lerner i Rasel Frend. Produkcija je, međutim, započeta tek 2020, ali ju je situacija s pandemijom odložila do 2021. Posle svih kašnjenja i čekanja, “Obični Džo” konačno premijerno stiže na FOX LIFE.

Glavne uloge: Džejms Volk (Džo Kimbreu), Natali Martinez (Ejmi Kindelan), Dejvid Varšofski (Frenk Kimbreu), Eni Remzi (Gven Kimbreu), Elizabet Lejl (Džejni Benks), Čarli Barnet (Erik Pejn) i Džek Kolman (Daglas Benks).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement