Connect with us

Sadržaj epizoda

Od jutra do sutra 2. epizoda: Damjan ZAUZIMA Markovo MESTO!

U utorak, 13. septembra, od 21.00 na TV Prva

Published

on

Od-jutra-do-sutra-2-epizoda

Od jutra do sutra 2. epizoda: Dok se Barbara, Čeda i svi zaposleni VeTv-a pitaju zašto Marka nema na sopstvenoj žurci, Voju muči pitanje ko je Damjan i da li je ovo neka bolesna šala koju mu je univerzum uputio.

Vojina desna ruka Anđelka je navikla da može da reši svaki problem kada je televizija u pitanju, ali ne i ovo.

Jedina osoba koja nije nesrećna Markovim odsustvom je Srna, kojoj je ovo idealna šansa da vidi kako izgleda život jedne slobodne žene, i da li se Dejan uklapa u sve što to sa sobom nosi.

Pred ekipom VeTv-a su velike promene, dok Damjan dobija ponudu koja će mu život okrenuti za 180 stepeni, ali ne samo njemu, već svima.

U seriji “Od jutra do sutra”, koja bi trebalo da ima 290 epizoda, glavne uloge tumače: Ivana Dudić, Milutin Milošević, Branimir Popović, Toni Mihajlovski, Jelena Gavrilović, Mina Lazarević, Milan Kalinić, Dragana Mićalović, Iva Štrljić, Milorad Damjanović, Miljan Davidović, Miloš Vlalukin, Jelena Đukić, Jana Milić Ilić, Vladimir Nićiforović, Srna Lango, Rade Maričić, Lora Orlović, Zlatko Rakonjac, Vesna Stanković, Bora Nenić, Isidora Vlček, Uroš Jovčić, Mina Nenadović, Snežana Dakić, Tašana Đorđević, Dušan Kaličanin, Mirjana Đurđević, Branko Vidaković, Milan Tošić, Ljiljana Jakšić, Mihailo Laptošević, Maja Stolić i Uroš Bubanja.

Scenario potpisuju Danica Nikolić i Maja Cenić, dok su za rešiju zaduženi Mihailo Vukobratović, Stanko Milošević i Aleksandra Elčić Čelanović. Producentkinja serije je Svetlana Drinjaković.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Advertisement