Connect with us

Domaće serije

HIT! Ove TRI SERIJE gledamo na kanalu SUPERSTAR posle ZLATNOG DEČKA! Treća će vas ODUŠEVITI!

„Južni vetar 2“ premijerno od 24. septembra

Published

on

Superstar nam donosi vrelu TV jesen! A ni zima neće biti hladnija…

Zlatni dečko, film u režiji Ognjena Jankovića i po scenariju Alekse i Vuka Ršumovića i samog reditelja, nastao u produkciji Telekoma Srbija, Fantastika film studio i nemačkog Beta filma, od 3. septembra u vidu TV serije pratimo vikendom od 21.00 na kanalu Superstar.

Iako sezona serija na najpopularnijoj destinaciji TV zabave u zemlji nije ni prestajala, jer smo u svakom trenutku imali priliku da pratimo neku od serija iz Telekom produkcije, Zlatni dečko je zvanično najavio novu sezonu na ovoj televiziji. A sudeći prema onome što nam tek stiže – ona će biti jača nego ikada.

U produkcijskoj kuhinji Telekoma temperatura ne silazi ispod tačke ključanja. Koliko je serija u pripremi, nismo sigurni da bismo mogli čak i da nabrojimo. Veliki broj istinski epski velikih naslova tek nas očekuje. Među njima su serija „Pad„, nove sezone hitova „Kalkanski krugovi„, „Beležnica profesora Miškovića„, uz sijaset drugih naslova, ali na ove ćemo, ipak, morati još malo da pričekamo.

Ono što nam predstoji nije ništa manje zanimljivo i inspirativno.

Južni vetar 2

Baća stupa na scenu – bežite miševi

Za početak, jesen ćemo dočekati uz GAS! Premijerno od 24. septembra na kanalu Superstar napokon startuje emitovanje verovatno najvećeg hita ove jeseni, druge sezone serije „Južni vetar„. Za sve ljubitelje krimi rada Maraša i Baće napokon sledi odgovor na pitanje šta se dogodilo nakon što je Maraš uperio pištolj u Crvenog i ko će iz sukoba ova dva giganta izaći sa glavom na ramenima.

A kad „Južni vetar“ počisti prašinu i paučinu po celom Balkanu, Šok i Paša će dovršiti posao na beogradskim ulicama.

Klan-2

Treća sezona „Klana“ stiže na kanal Superstar odmah posle krimi sage o Marašu i Baći, a ova priča zamišljena kao trilogija o rađanju i krahu jedne imperije u poslednjem ciklusu donosi nam konačni sunovrat čuvenog dvojca. Kako će izgledati kraj Šoka i Paše pratimo uskoro na kanalu Superstar.

A odmah zatim na isti TV kanal stiže nama možda i najzanimljiviji naslov ove jeseni – serija „Bunar„.

Serija “Bunar” je drama egzistencijalizma. Potraga za smislom. Za odgovorom zašto, zapravo, postojimo na ovom svetu. Glavni junak – profesor filozofije Radomir Pavlović (Igor Đorđević, ujedno i glavni kreator serije) traži upravo to – smisao. On je na vrhuncu svoje moći kada krene na taj put – dovoljno mlad Selimovićevih četrdesetih, a opet nedovoljno star da razume sve što će ga na tom putu snaći.

Sklon svemu, a opet ničemu nije. Otklonjen od svega, čak i iz svoje Šumadije iz koje potiče i gde je centralno mesto radnje. Ili bar tako misli.

“To su te četrdesete”, rekao je jedan od najvećih pisaca ovog jezika, Meša Selimović, “da je to ružno doba, da si još mlad da imaš želje, a star da ih ostvariš. Deset gore ili dole i sve bi bilo u redu”.

Bunar-serija-Igor-Djordjevic2

Videćemo ga, kako počinje priča, i najlepšeg, najlogorečnijeg, svemuštog, kao uspešnog profesora, omiljenog u medijima, pisca kultne knjige. Ali, jedan događaj menja sve i sve se to ruši preko noći. Ide u svoju rodnu kuću, rodno selo u centru Karađorđeve Srbije, koje više nije onakvo kakvim ga on pamti.

Radomirov put gledamo i pratimo – na njemu će se ukrstiti sa mnogima: zatečenim, zaboravljenim, novim i nepoznatim licima, i kao i svaki susret u životu, neminovno će se promeniti. U seriji “Bunar” Radomir gleda svoj odraz i traži odgovore.

Pored Igora Đorđevića, igraju Nataša NinkovićZoran CvijanovićLjubomir BandovićBoris MilivojevićVesna TrivalićNikola PejakovićNenad OkanovićDenis MurićMiodrag DragičevićMarko JanketićMilica GojkovićTatjana KecmanDejan TončićMiša ObradovićNenad JezdićBogdan DiklićPetar ZekavicaIgor BorojevićVasilije Turčinović i mnogi drugi.

Bunar-serija-Tatjana-Kecman-Igor-Djordjevic

Kreatori serije i scenaristi 10 epizoda su Igor Đorđević, Nataša Drakulić, Predrag Gaga Antonijević, dok režiju potpisuje Maša Nešković. Producent “Bunara” je “Telekom Srbije”, a izvršna produkcija “Film Danas” i “Dandelion production”.

BONUS VIDEO: EVROPA ODOZGO: SRBIJA (Europe From Above S4 ep 1 Serbia) 18. SEPTEMBRA na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Telekom PROMO

Izvor Film i TV

 

 

Advertisement