Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 531. epizoda: ZVRK će SLOMITI Lukino SRCE! Evo i KAKO!

U četvrtak, 15. septembra, od 20.00 na TV Prva

Published

on

Igra-sudbine-531-epizoda

Igra sudbine 531. epizoda: U napuštenom skladišu, u kojem otmičar krije Olegove sestriče, pojavljuje se maskirani muškarac od koga mališani pokazuju očigledan strah.

Vukašin se sastaje sa Žaklinom. Pita je da li je tužna zato što Vid želi da se razvede od nje, ili zbog Luke koji hoće da se oženi, ali mu to ne polazi za rukom.

Posle šoka koji je doživela kada je čula da se Matiji pogoršalo stanje, Sofija se drastično promenila. Braneći se od stresa ponovo je ona stara, pa odlazi kod Ade da joj održi lekciju. Govori joj kako zna da je ona umešala prste u to da je odvedu u bolnicu, što Ada poriče.

Luka je besan. Pita Vukašina šta je tačno uradio da bi oslobodio Aleksu iz zatvora. Onda pravi scenu u “Kan holdingu”, viče zašto njegov nevin brat leži u zatvoru. Otvoreno pita Katarinu šta o tom slučaju kaže njen “mužić”.

Mila priča sa Žaklinom. Govori joj da se Una drastično promenila, kao da se vratila druga osoba. Žaklina je otvoreno pita kako je to podneo Luka, a ova joj odgovara – “jako loše”.

Cole moli Aleksu da se smiri i prizove pameti, ne dopada mu se ono što planira da uradi. Ali, Aleksa je neumoljiv.

Oleg dobija poziv od kidnapera, koji ga pita da li je uradio sve ono što su se dogovorili. On mu kaže kako želi da vidi decu, na šta mu otmičar govori da će ih videti kada bude posao obavio do kraja.

Donka dolazi sa koferom u vilu Kanački i svečano saopštava da se useljava. Lili se tome kategrički protivi, ali Madam Deni joj govori da mora da se smiri, jer dušmane treba pobeđivati osmehom. Una se takođe protivi Adinoj volji da ugosti Donku.

Zvrk dolazi sa Olegom u firmu. Pred okupljenima, Luka govori kako je znao da će doći i da će ljubav na kraju pobediti. Ali, Zvrk ima loše vesti za njega. Sprema se da mu polomi srce na milion komadića…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement